“LJUDSKA KARIKATURA, PROSI ZA PARE!” Zadrugarka udarila na Dalilu – nastao opšti haos!

 “LJUDSKA KARIKATURA, PROSI ZA PARE!” Zadrugarka udarila na Dalilu – nastao opšti haos!

Foto: Youtube Printscreen/Dalila Dragojevic93

Dalila Dragojević aktivna je na društvenim mrežama i odlično zarađuje od mečeva ne Tiktoku. On je neko ko je “široke ruke” i često šalje poklone i prijateljima kada igraju mečeve.

Dalila neretko ulazi u sukobe na pomenutoj društvenoj mreži. Sada je zaratila sa bivšom zadrugarkom, Milicom Kemez i to zbog njene sestre Mirele Kemez

Dalila je tokom jednog lajva pročitala poruke koje je Mirela slala svom bivšem dečku, koji je inače Dragojevićkin prijatelj. Mirela je zamerila svom bivšem što šalje poklone Dalili, što je nju iznerviralo.

Potom je Dalila pratila jedan Tiktok meč i iskoristila priliku da potkači Mirelu, aludirajući na to da je bila sa sestrinim dečkom, Borom Santanom.

Dalila Dragojević
Foto: YouTube Printscreen/HYPE TV

– Dve sestre delile Boru – napisala je Dalila.

Sada se u taj sukob umešala i Milica, koja je odgovorila Dalili putem svog Instagram profila. 

Milica Kemez
Foto: Instagram printscreen/samo.realno6

– Da li može neko da objasni ovoj ljudskoj karikaturi da je smešna i da parama koje prosi po TikTok-u i muze ljude, koje posle ismeva, ne može da sakrije brdo i zlobu koja isijava iz nje. Mama ti se delila sa kim je stigla jer takvo zlo od onakvog oca je nemoguće. Ti si sramota za ženski rod, najveći blam u istoriji rijalitija, koji se smučio ljudima otkad si kročila nogom u isti. Idi muzi ljude i ne uzimaj me više u usta, niti moju sestru. Evo ti malo medijske pažnje, pošto te nema nigde – poručila je Kemezova.

Dalila je potom objavila stori koji su mnogi protumačili da je bio posvećen Milici i Mireli.

Dalila Dragojević
Foto: Instagram printscreen/z.h8__

– Dve smo sestre, dve sudbine – poručila je Dragojevićka.

Ubrzo su i Dalila i Milica obrisale storije. Podsećamo, ovo nije prvi put da su njih dve zaratile. Tokom boravka u Beloj kući Kemezova je jednom bila na ivici nervnog sloma, kad joj je Dragojevićka poručila da samo koristi svoju tužnu životnu priču da bi glumila žrtvu, dok se o navodnoj aferi Bore i Mirele spekulisalo tokom više sezona “Zadruge”.

Ekskluzivnu ispovest Darka Tanasijevića o sukobu sa Anđelom Đuričić, novim učesnicima i promenama na imanju u “Zadruzi 7”, poslušajte klikom OVDE. 

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.