“LJUDI, ŽIV SAM, DLAKA MI SA GLAVE NE FALI” Veleobrt u mestu kod Zrenjanina: Pojavio se čovek za kog se sumnjalo da je umro

 “LJUDI, ŽIV SAM, DLAKA MI SA GLAVE NE FALI” Veleobrt u mestu kod Zrenjanina: Pojavio se čovek za kog se sumnjalo da je umro

Foto: Rina/Ilustracija

Kada su svi pomislili da je rešena misterija obezglavljenog tela pronađenog na poljoprivrednom imanju na periferiji Zrenjanina, desio se preokret.

Prema prvim nalazima istrage u početku se sumnjalo da se radi o izvesnom čobaninu, koji je često viđan u tom kraju. Međutim, pred začuđenim policajcima i predstavnicima medija on se pojavio glavom i bradom.

– Ljudi ja sam živ, dlaka s glave mi ne fali, ceo dan sam bio sa ovcama u ataru – rekao je čobanin začuđenim policajcima uz napomenu da nije ni čuo da se nešto ovako strašno dogodilo.

Na gazdinstvu koje se nalazi nadomak Zrenjanina prvo je pronađena ljudska glava koju su psi lutalice razvlačili između kuća.

Policija je reagovala munjevito i u šumarku nadomak kuća otkrila telo po svemu sudeći mlađeg muškarca. Iako se u početku pomislilo da telo pripada čobaninu, njegovo pojavljivanje vratilo je rešavanje misterije na početak! 

Posle završenog uviđaja, telo muškarca poslato je na obdukciju, posle koje će biti utvrđen način na koji je ovaj čovek izgubio život, kao i njegov identitet.

Pročitaj još