“LEŽAO BI U ZATVORU ZBOG UBISTVA BEBE” Šmizla otkrila detalje pobačaja: “Zvala me je njegova žena…”

 “LEŽAO BI U ZATVORU ZBOG UBISTVA BEBE” Šmizla otkrila detalje pobačaja: “Zvala me je njegova žena…”

Bivša rijaliti učesnica Jovana Novakov Šmizla za SrbijaDanas je prvi put progovorila o tragičnom događaju, kada je izgubila bebu.

Jovana nam je ovog puta otkrila sve detalje te veze, te navela da sa muškarcem, sa kojim je tada bila u ljubavnom odnosu, nije više u kontaktu, kao i da ga nije prijavila policiji.

 Ja sam njega ostavila i to u momentu kada sam sazala nešto, što nisam znala. Samo ću reći da je bio musliman, zna se da muslimani mogu da imaju, koliko žena, kod njih je običaj da ta prva žena, ona ćuti za svaku sledeću ženu, evo to sam sada prvi put rekla. – počela je Jovana, te nastavila:

Foto:SrbijaDanas

– Ona je znala svaki put kada ja dolazim kod njegove porodice, morala je da se sklanja kod svoje majke. Kada je ona mene pozvala i ispričala mi sve to, meni je već uveliko trudnoća bila velika, tako da sam ja odmah reagovala, rekla sam mu da stvarno ne želim da se bakćem sa njim, samo da ode svojim putem, ja svojim. – pričala je sa knedlom Šmizla.

– On je rekao da beogradski mangupi, kako je već rekao, neće čuvati njegovo dete, okrenuo se,  udario me laktom u stomak – rekla je između ostalog Šmizla u svojoj bolno ispovesti za SrbijaDanas.

– Nisam ga prijavila, dobio bi zabranu prilaska, može da leži za ubistvo deteta, ne znam, za šta bi ga osudili, zašto me je udario – dodala je.

Ceo intervju, pogledajte ispod teksta:

CEO INTERVJU ŠMIZLE O GUBITKU BEBE.

https://youtube.com/watch?v=NKfLS0J3JYE

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: Provela noć sa UBICOM pred MASAKR: Jeziva ispovest zadrugarke o Urošu Blažiću iz Mladenovca “Bio je pažljiv i nasmejan”

KLIK OVDE ZA STRAVIČNU ISPOVEST ZADRUGARKE O UBICI IZ MLADENOVCA