LEPA UKRAJINKA LESIJA OD RATA POBEGLA NA KIPAR, PA JE UBIO RUS?! Bili u vezi mesec dana – silovao je, pa je bacio sa litice?!

 LEPA UKRAJINKA LESIJA OD RATA POBEGLA NA KIPAR, PA JE UBIO RUS?! Bili u vezi mesec dana – silovao je, pa je bacio sa litice?!

Svi su u šoku zbog smrti mlade devojke, koja je nedavno došla da živi na Kipru.

Lesija Bikova (28) iz Ukrajine, silovana je i brutalno ubijena na Kipru, a za njenu smrt sumnjiči se njen dečko, poreklom Rus, sa kojim je bila u vezi nešto više od mesec dana.

Njeno beživotno telo pronađeno je na jednoj plaži u Pafosu sa brojnim povredama, nastalih usled pada sa litice.

Iako je njen dečko tvrdio da je Lesija pala dok je pravila selfi, dokazi upućuju da ju je neko bacio sa litice.

Svi su u šoku zbog smrti mlade devojke, koja je nedavno došla da živi na Kipru. 

Kako prenose grčki mediji, Lesija je u januaru dobila vizu i došla je da živi sa majkom u Pafosu.

Rusa, koji se tereti za njenu smrt, upoznala je preko društvenih mreža i pre nekih mesec i po dana su počeli da se zabavljaju.

– Ubijena devojka je iz Ukrajine. Dobila je boravišnu dozvolu u januaru, na osnovu rata u Ukrajini i došla je ovde da živi. Prema podacima sa kojima trenutno raspolažemo, osumnjičenog za ubistvo je upoznala preko društvenih mreža. U pitanju je 31-godišnji mladić ruskog porekla, ali ima grčki pasoš. On na Kipru živi sa porodicom već duže vreme – naveli su iz tužilaštva.

Tužilac navodi da se par upoznao pre nešto više od mesec dana i da su bili u emotivnoj vezi.

– Poslednji put su zajedno viđeni u petak u jednom klubu u Pafosu. Osumnjičeni je na saslušanju rekao da su otišli da se šetaju u područje Petra tu Romiou, te da je devojka krenula da se približava litici da bi napravila selfi. Osumnjičeni tvrdi da je izgubila ravnotežu i potom pala sa visine od oko 100 metara na plažu. Telo devojke pronašli su vatrogasci – navodi tužilac.

Tužilac kaže da je obdukcija tela pokazala da je devojka pretrpela seksualno nasilje, a da povrede koje su pronađene na telu ukazuju na to da je devojci neko pritisnuo ruke na vrat i gušio je.

Policija je u nedelju uveče privela Lesijinog dečka, ali on negira krivicu i tvrdi da je Lesija slučajno pala sa litice.