LEPA LOZNIČANKA UPALA U REKU NA VASKRS – TRAGEDIJU VIDELA NJENA DRUGARICA: Virovi mutne Drine progutali Anu

 LEPA LOZNIČANKA UPALA U REKU NA VASKRS – TRAGEDIJU VIDELA NJENA DRUGARICA: Virovi mutne Drine progutali Anu

Foto: SD/Ilustracija

Devojka Ana J. iz Loznice nestala je 25. aprila nakon što je tokom šetnje upala u reku Drinu nedaleko od Banje Koviljače i nestala u virovima.

Kako se nezvanično saznaje, tragedija se dogodila drugog dana Uskrsa, a potraga za nesrećnom devojkom još traje.

– Ana J. šetala se sa svojom prijateljicom za praznike pored reke, a onda je iznenada pala u Drinu, koja je u ovom periodu godine veoma nabujala, brza i hladna – objašnjava izvor Kurira i opisuje dramu na Drini:Pokušali da je spasu

– Nekoliko momaka nalazilo se u blizini, pa su videli šta se dešava. Oni su brže-bolje potrčali i skočili u reku kako bi izvukli nesrećnu devojku, međutim, doplivali su do nje i pokušali da je uhvate, ali nisu uspeli, jer je ona nakon toga nestala u mutnoj vodi.

O slučaju je odmah obaveštena policija, koja je otpočela potragu terena.

– Policajci su obilazili područje Drine, pregledali priobalje, ali od Ane ni traga ni glasa – kaže izvor.

Prema rečima poznanika nestale devojke, po Loznici se šire dve verzije događaja.

– Prema prvoj verziji, Ana je htela da se fotografiše sa drugaricom na obali reke, pa se slučajno okliznula i pala. Međutim, neki ljudi sumnjaju da je sama ušla u vodu, koja ju je zbog brzine oborila i odnela.

Nesrećna ljubav

Anini prijatelji su rekli da su šokirani tragedijom.

 Bila je veoma vredna i vesela devojka. Skoro je dobila posao u fabrici koja je nedavno otvorena u Loznici – pričaju prijatelji nestale devojke.

Kako kažu, uprkos lepom životu, navodno je bila nesrećna u ljubavi.

– Pričalo se da je navodno 12 godina bila u vezi sa čovekom koji ju je mnogo mučio i nije je ostavljao na miru, iako je bio zauzet. Ona je bila mlada kada su stupili u vezu, verovatno nije ni znala šta ju je snašlo, a sada je i tragično skončala – dodaju prijatelji. J. M.

Sličan slučaj

Tinejdžerka pravila selfi, pa upala u Nišavu

Tinejdžerka A. M. (17) utopila se u februaru prošle godine u Nišavi kod Pirota nakon što je pokušala da se fotografiše za Instagram, kada se okliznula i upala u ledenu vodu. Potraga za devojkom koja je upala u reku trajala je nedelju dana, a u potrazi za njom učestvovali su i pripadnici Sektora za vanredne situacije, policajci i ronioci iz Pirota i Beograda i pripadnici Žandarmerije. – Za nesrećnom devojkom su tragali i ronioci, dok su na obali Nišave svakog dana bili njen otac, stričevi i braća – ispričao je tada sagovornik.