“LEDENA KRALJICA” LEDI KRV U ŽILAMA: Na minus 27 stepeni radi ono što mnogi ni u LUDILU ne bi pokušali (VIDEO)

 “LEDENA KRALJICA” LEDI KRV U ŽILAMA: Na minus 27 stepeni radi ono što mnogi ni u LUDILU ne bi pokušali (VIDEO)

Velika hrabrost

Poznata influenserka Galkina Anečka koju zovu “Ledena kraljica”, prkosi zimi u snimku koja je postao viralan na društvenim mrežama. Naime, ova Ruskinja, čije je pravo ime Ana Galkina je zaronila u vodu jezera, dok je napolju bilo “samo” minus 27 celzijusa ispod nule.

Kada je završila sa plivanjem, nonšalantno je ispilvala na ledom i snegom okovanu površinu, nakon čega je uzela da pije kafu. Ovo nije prvi put da “Ledena krlajica” iz Rusije na ovaj način šokira korisnike društvenih mreža.

Naime, pored ispijanja kafe, ona je pravila i minijaturne verzije Sneška Belića, a nije joj strano ni da skoči “obučena” u ledenu vodu.

Pored “ledenog” sadržaja, Galkina se ne libi da se razgoliti i preko leta, te joj je profil prepun komentara korisnika sa svih strana sveta, a od skoro je počela da radi i kao model na sajtu namenjenom za prodaju fotografija i snimaka za odrasle.

Ipak, ako je verovati snimcima sa TikToka, Galkina ipak “najviše voli” kada se nađe u hladnoj vodi, sudeći makar po broju snimaka nastalim u ledenim uslovima.