LEČIO SE OD POLNIH BOLESTI! Filip Car PROZVAO Maju: “Nisam pazio, koristio sam kreme i čajeve”

 LEČIO SE OD POLNIH BOLESTI! Filip Car PROZVAO Maju: “Nisam pazio, koristio sam kreme i čajeve”

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

Filip Car noćas se uselio u Belu kuću i postao ravnopravni učesnik u borbi za glavnu nagradu u “Zadruzi”. Pre nego što je ušao u rijaliti, Car je gostovao u emisiji “Amidži šou”. Tom prilikom je progovorio o polnim bolestima, te otkrio način na koji ih je lečio, a onda “između redova” potkačio Maju Marinković koju je Bilal Brajlović nedavno izvređao govoreći joj da joj “curi sutlijaš”.

Filip je u okviru rubrike “Intimne kuglice” odgovarao na škakljiva pitanja, a jedno se odnosilo na to kako se štiti od polnih bolesti.

– Navedi poslednju bolest koju si zakačio? – glasilo je pitanje za Filipa.

Filip Car
Foto: Youtube Printscreen/AmiG Show

– Stalno mi pričaju o nekim sutlijašima… Neka devojka ima nešto, navodno, pa mi javljaju. Devojka iz rijalitija. Iskreno, nisam previše pazio nekada… Ali, imaju neke određene kreme, čajevi, tako sam nešto koristio. Postoje ljudi koji imaju odnos sa nekim koga ne poznaju uopšte, pa mogu da dobiju i upalu pluća, a ne samo polnu bolest… Zato se okupati odmah, namazati Kanesten, sve što treba – govorio je Car, aludirajući na prozivke koje ovih dana upućuju Maji Marinković u Beloj kući.