LAVOVI ČUVAJU VILU NA DVA SPRATA: Ovo je kuća gde ŽIVI Anđela Đuričić – deo nekretnine IZDAJU i od toga žive

 LAVOVI ČUVAJU VILU NA DVA SPRATA: Ovo je kuća gde ŽIVI Anđela Đuričić – deo nekretnine IZDAJU i od toga žive

Anđela Đuričić, od omiljene smerne devojke, preko noći postala je najomraženija osoba u Beloj kući. Uzrok je turbulentna veza sa Zvezdanom Slavnićem, koji je javno ostavio suprugu Anu Ćurčić zbog nje. Anđela trenutno proživljava ljubavni brodolom praćen turbulentnim emocijama.

Lepu Anđu iz Crne Gore javnost je upoznala u petoj sezoni rijalitija “Zadruga”. Ona je privukla veliku pažnju svojim ulaskom, i trenutno važi za jednu od najatraktivnijih učesnica, iako se o njenom životu zapravo malo zna.

Anđela-Đuričić
Foto: Srbija Danas/Milana Pavković


Na mreži se pojavio snimak Anđeline velelepne porodične kuće u kojoj je odrasla.

Kuća
Foto: Youtube Printscreen/VIP NEWS BALKAN

Kuća je veoma prostrana, dvospratna i moderna. Fasada kuće je boje nara, a udobno je smeštena na samoj obali Jadranskog mora. Celu kuću obavija masivna ograda od kamena, a poseban ukras su gipsani lavovi na ulazu.

Iako joj roditelji važe za smerne i fine ljude, komšije o zadrugarki nemaju tako lepo mišljenje, tradicionalna sredina smatra da je pogazila sve ono što je bila (više o tome pročitajte OVDE). Mnogi smatraju da se ona neće vratiti u svoje rodno mesto zbog sramote.

Kuća
Foto: Youtube Printscreen/VIP NEWS BALKAN

Nekada je u prizemlju postojala prodavnica, koja je bila neko vreme izvor prihoda porodici, a danas se izdaje kao smeštaj turistima. Komšije tvrde da oni od toga vrlo fino žive.

Detalje pogledajte u prilogu ispod.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku. 

Pročitaj još