KUPILA STAN U CENTRU GRADA: Jovana sebe počastila NEKRETNINOM za ROĐENDAN – Otkrila kako je došla do NOVCA

 KUPILA STAN U CENTRU GRADA: Jovana sebe počastila NEKRETNINOM za ROĐENDAN – Otkrila kako je došla do NOVCA

Foto: Srbija Danas / Saša Džambić

Poznata voditeljka Jovana Jeremić danas je proslavila svoj 32. rođendan. Tim povodom ona je okupila članove porodice, veliki krug prijatelja, kao i pripadnike sedme sile.

Kao i uvek, tako i ovaj put, voditeljka je fascinirala sve izgledom. Ona je obukla kratku belu haljinu sa perjem, a stajling je upotpunila zelenim cipelama. Veliku pažnju javnosti izaizvala je maska koju je nosila na licu.

– Sada se pitate zašto držim ovu masku. Od sada ću je držati stalno, zato što mislim da sam se bezrezervno u prošlosti davala i kad je trebalo i kad nije. I skinuće je samo oni koji vrede najviše. Oni koji su dovoljno skupi da shvate kolika je vrednost ove žene, koji mogu da prodru do mog lica, oni kojima ja to budem dopustila da dođu do prave srži, do prave Jovane Jeremić – rekla je voditeljka. Foto: Srbija DanasFoto: Srbija Danas

Foto: Srbija Danas / Saša Džambić

Na svom Instagram profilu, voditeljka se pohvalila kako je od članova porodice dobila markiranu torbu, kao i mnogobrojne poklone od fanova i prijatelja. Ona je ovom prilikom pripadnicima sedme sile otkrila šta je sama sebi kupila za rođendan. 

 – Sebi za rođendan sam kupila još jedan stan u centru grada. Prethodni stan izdajem, otplaćuje mi ratu kredita. Podigla sam kredit, kupila sam u centru grada. To mi je bio san. Čekam još neke papire. U ulici koja se zove po meni, Jovanova. Mora da to bude gospodar, jer ja sam gospodarica. Mnogo sam ponosna na sebe. Uspela sam poštenim radom da kupim nekretnine – izjavila je Jovana. 

Pročitaj još