KULIĆKE UNAPRED UZELE BASNOSLOVNU SUMU! Evo koliko su para Miljana i Marija dobile za učešće u Zadruzi 6!

 KULIĆKE UNAPRED UZELE BASNOSLOVNU SUMU! Evo koliko su para Miljana i Marija dobile za učešće u Zadruzi 6!

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official/Instagram/milica.mitrovic.pink

Miljana Kulić je jedva preživela prošlog leta nakon komplikacija posle operacije želuca. Bili su to teški dani za porodicu Kulić.

Nakon lečenja u bolnici u rodnom Nišu, Miljana je prebačena u Urgentni centar u Beogradu, a njena majka Marija Kulić je javno zahvaljivala produkciji Pink televizije što su im pomogli u tim trenucima. Obe su kasnije na jesen ušle u “Zadrugu”, u znak zahvalnosti.

Potom je Miljana počela da se ponaša po starom. Iako je imala momka Nenada Macankovića Bebicu, ona nije prestajala da pati za Lazarom Čolićem Zolom, koji je takođe bio u “Zadruzi”. Čas je bila sa jednim, čas sa drugim. Nekoliko puta i ona i njena majka su izlazile iz rijalitija (zbog porodičnih problema, bolesti, kontrola, operacija itd.) i vraćale se u šou. Poslednji put kad su otišle iz “Zadruge” nisu se više vratile, iako su obećale da hoće, i to je bio kraj saradnje između Pinka i porodice Kulić.

Marija Kulić, Miljana Kulić
Foto: YouTube/Zadruga Official

Treba napumenuti da su Marija i Miljana, kako se ranije pisalo, novac od honorara uzele unapred, a on je u njhovom slučaju bio ogroman. Tako da njih dve nemaju nikakve obaveze prema produkciji što se tiče finansijske nadoknade.

Ovo se može zaključiti na osnovu javnog prepucavanja između Marija i produkcije. Kada je ona napustila šou definitivno, oglasila se i napisala:

– Dragi narode, naravno da nije lepo pričati loše o kući u kojoj si boravio, ali kako reći nešto lepo kada gospoda sa televizije Pink neće da vrate Željku igračke, dečiju garderobu, obuću i bicikl. Dete plače zbog svojih igračaka, a sa nekima od njih i spava. Humani ljudi neće da vrate detetu ono što je njegovo, a dete ceo dan plače zbog baš tih njegovih igračaka. Dovezli su me na kontrolu, ja Željka povedem sa sobom i napišu mi poruku da nema potrebe da se vraćam. Ja rekoh odlično, a stvari kažu da neće da vrate – oplela je Kulićeva na Instagramu, a u komentaru je brzo dobila odgovor od produkcije sa zvaničnog profila:

Marija Kulić
Foto: Instagram printscreen/marijakulic_mtaz

– Vrati ti pare koje si ukrala. I ti i tvoja ćerka. Dete će dobiti igračke. Vidimo se na sudu.

Marija je potom obrisala komentare ispod svoje objave, a onda i potpuno isključila opciju za komentarisanje na svom profilu.

Kako su tada mediji objavili, Miljanin i Marijin honorar ukupno iznosi 208.000 evra.

Marija Kulić
Foto: Instagram printscreen/marijakulic_mtaz

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.