KUKALA JOJ MAJKA, MOŽE LI DUBLJE DA POTONE?! Anđela kopirala Kiju Kockar, pa je ISMEJALI za medalju

 KUKALA JOJ MAJKA, MOŽE LI DUBLJE DA POTONE?! Anđela kopirala Kiju Kockar, pa je ISMEJALI za medalju

Starleta Anđela Đuričić podigla je veliku prašinu svojim učešćem u “Zadruzi 6”, ali i po izlasku iz rijalitija, budući da njene provokativne objave prati hiljade ljudi.

Nakon izlaska iz Zadruge je pokušala da bude voditeljka: kvalitet je manjkao, ali je gledanost bila velika. Poznato je da je njen karakter takav da teško odustaje od zacrtanog cilja, te je sada odlučila da se oproba i u muzičkim vodama.

Anđela Đuričić, Šmizla
Foto:instagram prinrscreen/Anđela Đuričić

Ona je snimila svoju prvu pesmu “Tražim te”, koju potpisuje Saško Nikolić.

Na društvenim mrežama je odmah osvanula i prva fotografija iz muzičkog studija, a Anđela je samouvereno otpevala, kako je i sama najavila, novi letnji hit.

– Kakav će ovo hit biti! Bravo Anđo – pohvalio ju je njen menadžer, direktor “Hype” produkcije, Saša Mirković, što je mlada Crnogorka odmah podelila na svom Instagramu.

Anđela Đuričić
Foto:instagram prinrscreen/sasamirkovic

Iako svojom emisijom “Tračarenje sa Anđelom” beleži zavidne rezultete, Crnogorka smatra da može da pruži više svojoj publici, te je svoj talenat odlučila da pokaže u muzičkim vodama i okuša sreću na estradnom nebu.

– “Ne staje sa blamiranjem”, “Pazi kad je i Zvezdan stavljao ruke na uši kad ona zapeva… kreštalica”, “Znaci nema dalje”, “Zna li neko datum kad Helga puni Arenu”, “Ovo fazon Kije što su je uzeli. Samo što je Kija imala sluha, a ova, ako je sudeći po Zadrugovizijama – kao da je celog života gluva”, “Kukala joj majka, može li dublje da potone” – glasili su samo neki od komentara.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.