KUĆNA ŽURKA SE PRETVORILA U PAKAO! Tinejdžer izboden na smrt – oglasile se komšije: Izgledalo je da se svi zabavljaju

 KUĆNA ŽURKA SE PRETVORILA U PAKAO! Tinejdžer izboden na smrt – oglasile se komšije: Izgledalo je da se svi zabavljaju

Foto: Shutterstock

Tinejdžer (17) je izboden na smrt na kućnoj zabavi, a policija je pokrenula istragu ubistva.

Policajci iz policije Zapadnog Jorkšira pozvani su na kućnu zabavu u Solsberi Grouvu, u državi Armli, oko 2.48 ujutro nakon što je Službi hitne pomoći Jorkšira rečeno da je muškarac izboden na imanju.

Policajci su zatekli veliki broj ljudi u kući i rekli im da odmah odu.

Tinejdžer, koji je zadobio teške povrede, hitno je prevezen u bolnicu, ali je ubrzo kasnije, nažalost, proglašen mrtvim.

Čovek koji živi preko puta ulice gde je održana kućna zabava rekao je da je muzika bila “malo glasna”, ali je izgledalo da se svi zabavljaju, prenosi Lids lajv. On je dodao:

– Živim preko puta kuće u kojoj se dogodila tragedija. To su nove kuće i izgrađene su tek pre par meseci i ovo je bila prva zabava za koju mislim da je tamo održana.

– Raspoloženje je bilo dobro, muzika je bila malo glasna, ali su svi uživali. Nisam više razmišljao o tome i otišao u krevet – dodao je.

Detektivi policije za ubistva Zapadnog Jorkšira i glavni istražni tim tretiraju njegovu smrt kao ubistvo.

Scena ostaje na mestu oko adrese u Solsberi Grouvu da se podvrgne forenzičkom pregledu i specijalističkim pretragama. Viši istražni službenik, glavni detektiv, inspektor Alan Viks je rekao:

– Gubitak mladog života u ovakvim iznenadnim i nasilnim okolnostima je apsolutna tragedija, a mi se veoma ozbiljno odnosimo prema ovom incidentu i činimo sve što možemo da identifikujemo odgovorne. Nastavljamo da podržavamo porodicu ovog mladića u ono što je očigledno neverovatno teško vreme za njih.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *