KRVOPROLIĆE U VRANJSKOJ BANJI: Muž i žena pronađeni mrtvi u dvorištu, ono kako su zatečeni ZAPREPASTILO sve prisutne – misterija i za policiju

 KRVOPROLIĆE U VRANJSKOJ BANJI: Muž i žena pronađeni mrtvi u dvorištu, ono kako su zatečeni ZAPREPASTILO sve prisutne – misterija i za policiju

Foto: Facebook Printscreen

Muškarac (47) i žena (41) brutalno su ubijeni pre tačno tri godine u Vranjskoj Banji, a policija i dalje traga za ubicom bračnog para.

Pa da podsetimo, zločin se dogodio u noći između 19. i 20 juna 2020. a sutradan njihova beživotna tela u lokvi krvi našao je ženin otac u dvorištu kuće, koji je bio zabrinut jer mu se ćerka ne javlja na telefon.

– Istraga Višeg tužilaštva u Vranju je i dalje u toku, ali motiv dvostrukog ubistva još uvek nije poznat. Meštani Vranjske Banje uvereni su da su supružnici ubijeni zbog novca, odnosno da je muškarac pozajmio veću sumu jednom čoveku koji nije mogao ili hteo da mu vrati dug i da mu je on navodno čak pretio oduzimanjem kuće – navodi izvor.

Komšije ubijenih su uvereni da je muškarac poznavao ubicu i da je žena ubijena jer je videla zločin i likvidirana je kao nepoželjni svedok. Interesantno je da iako se zločin odigrao u noći, niko od komšija nije čuo pucnje, a ubica je u supružnike ispalio devet metaka iz lovačke puške.

– U ponedeljak žena nije došla na posao, a zaposlena je u jednoj firmi za proizvodnju nameštaja. Kolege su je uporno zvale, jer se nikad nije desilo da kasni, a kamoli da ne dođe u firmu. Tada su se zabrinuli i njena snaja, koja takođe radi u fabrici, pozvala je njenog oca kako bi videli šta se zbiva – rekla je tada za Kurir komšinica i dodala:

– Nesrećni čovek bio je iznenađen pozivom, pa je odlučio i sam da je pozove. Nakon nekoliko pokušaja da dozove ćerku i zeta, on se uputio kod njih kući. Tamo ga je sačekao horor! Video je svoju mezimicu i zeta kakao nepomično leže u lokvi krvi, praktično na kućnom pragu. Bili su u donjem vešu.