KRVAVI PIR PRED ĐURĐEVDAN: Krenuo u pokolj dok mu je majka spremala KRSNU SLAVU – otac se onesvestio kad je saznao da mu sin puca po selu!

 KRVAVI PIR PRED ĐURĐEVDAN: Krenuo u pokolj dok mu je majka spremala KRSNU SLAVU – otac se onesvestio kad je saznao da mu sin puca po selu!

Uroš je pucao iz automatske puške po ljudima u selu Dubona, Malo Orašje i Šepšin.

U.B. (21) osumnjičen je da je sinoć u svom krvavom piru ubio osmoro i ranio 14 ljudi. Masakr je započeo noćas oko 21:40, dok je njegova porodica pripremala krsnu slavu.

Porodica uhapšenog spremala je slavu Đurđevdan i nije imala pojma da im dete ide i redom ubija po selu.

– Ljudi su spremali slavu, a kad su čuli šta im Uroš radi zanemeli su, a otac je pao nasred kuće – kažu komšije.

– Oni su jedna normalna porodica, a mali je bio malo problematičan. Imao je sve, a vidite šta je uradio zavio sve u crno i svoje, i te nesrećne ljude – dodaju.

On se, inače, na društvenim mrežama hvalio imidžom “žestokog momka”, idol mu je bio osvedočeni kriminalac Kristijan golubović, a najbolji drug učesnik rijaliti programa, Nikole Đorđevića.

Nikola Đorđević je na Instagramu pre izvesnog vremena objavio snimak na kojem se vidi kako se U. B. kupa u ledenom jezeru i govori da je on “mali Kristijan Golubović”, bivši robijaš koji mu je očigledno i bio uzor.

Podsetimo, on je pucao iz automatske puške po ljudima u selu Dubona, Malo Orašje i Šepšin.

Sve vesti o terorističkom napadu u Mladenovcu čitajte klikom OVDE.