KRUPNE PROMENE: Ovo je sastav Srbije za Crnu Goru, Piksi doneo važnu odluku

 KRUPNE PROMENE: Ovo je sastav Srbije za Crnu Goru, Piksi doneo važnu odluku

Foto: MN Press

Fudbaleri Srbije pokušaće da protiv Crne Gore u Podgorici prekinu lošu tradiciju, jer u poslednjih pet kvalifikacionih ciklusa nisu uspeli da zabeleže dve pobede na startu.

Selektor Dragan Stojković neće moći da računa na povređenog Filipa Kostića u meču druge runde kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

– Doneću odluke koje su u interesu tima kada je taktika u pitanju i te odluke se donose uvek hladne glave. Postoji nekoliko opcija i drago mi je zbog toga. Onaj sastav koji bude istrčao na teren smatraću da je najspremniji. Ne treba zaboraviti da sada imamo pet izmena, što daje dovoljno prostora i vremena da povlačite neke poteze u odnosu na rezultat i dešavanja na terenu. Sve ćemo učiniti da utakmicu rešimo u svoju korist, ali neće biti lako. Ko tako misli, u velikom je problemu- istakao je Stojković.

Očekuje se da povređenog Kostića zameni Filip Mladenovič, u odbranu će se vratiti Nikola Milenković, dok bi Dušan Vlahović mogao da ustupi mesto Sergeju Milinković-Saviću. Ali, videćemo kakvu odluku će doneti selektor Stojković…

Najverovatniji sastav (3-4-2-1): V. Milinković-Savić – Milenković, Gudelj, Pavlović – Lukić, Grujić, Živković, Mladenović – Tadić, S. Milinković-Savić – Mitrović.

Duel u Podgorici na programu je u ponedeljak u 20.45 časova.