“KRSTIM SE CELO VEČE!” Produkcija uključila gledateljku koja se OBRUŠILA na Minu “Koliko si ih imala!”

 “KRSTIM SE CELO VEČE!” Produkcija uključila gledateljku koja se OBRUŠILA na Minu “Koliko si ih imala!”

U toku emisije u kojoj su gostovali Mateja Matijević i bivše zadrugarke i ujedno i njegove bivše devojke Anđela Đuričić i Mina Vrbaški, produkcija je uključivala gledaoce kako bi razgovarali sa gostima.

  • Milanče, grmiš ove večeri. Moram da kažem da se oslanjam na prvu gledateljku koja se javila prva. Nisam se više krstila nego ovo veče. Ni za Božić se ne krstim. Mina, šta je moral, imati toliko momaka kao ti, ili Anđela koja se poljubila samo sa jednim? – upitala je gledateljka.
  • Ostala bih suzdržana. Smatram da je tako bolje – odgovorila je Mina.
  • Ne možete da kažete onda da ona nije bila moralna – rekla je gledateljka.
  • Ni jednog trenutka ja nisam rekla da ona nije moralna – rekla je Mina.
  • Što se tiče Anđele, neka ona ostane takva kakva jeste. Neka ona ostane arogantna, stoji joj to. Mateja, moj sin te mnogo voli, ima samo trinaest meseci. Mateja, veliki pozdrav za tebe. Mislim da si malo ispao nekorektan. Samim tim što si promenio mišljenje, ona je bila tvoj izbor. Ne gaziš samo nju, gaziš i samog sebe, jer si ti bio sa njom. Nije mi se svidelo Minino ponašanje jer je rekla da se promenila a dozvolila sebi mnoge stavri. Mina ume da bude kvarna ali ume itekako da bude i dobra i da kaže ono što misli. Milsim da je jako pogrešila što je ušla u vezu ssa Matejom. Opet je sebi dozvolila stvariu koje nije trebala. Trebala bi da zadrži ponašanje koje ima sada na televiziji. Ja nisam mnogo stavrija od tebe. Lepa si, mlada si, imaš stas i glas. Nema potrebe da spuštatš druge jer ni ti nisi cvećka. Ja sam gledala celu sezonu, ni u jednoj sezoni nije ušla devojka kao što je devojka Anđela. Ja ne mogu da shvatim devojku koja može da izdrži bez odnosa deset meseci – rekla je gledateljka.
  • Nisam želela da moji roditelji gledaju to, a i zbog sebe, prvenstveno. U nekim trenucima naš izbor može da nas košta budučnosti. Moj izbor je bio da nemam, ali vidim da to više niko ne osuđuje – ubacila se Anđela.

BONUS VIDEO! STEFAN KARIĆ PROGOVORIO: “Verujem da su mnoge devojke bile sa mnom zbog mog IMENA i statusa”