KRIVIČNA I PARNIČNA TUŽBA: Jovana Jeremić IZGORELA OD BESA – “Moraće na sud!”

 KRIVIČNA I PARNIČNA TUŽBA: Jovana Jeremić IZGORELA OD BESA – “Moraće na sud!”

Foto: Tv Pink Printscreen

Voditeljka Jovana Jeremić odlučila je da tuži kaskadera i rijaliti učesnika Uroša Ćertića. Nakon skandala koji je nastao oko voditeljke Slagalice i navodno Ćertićeve devojke, Marije Veljković, Uroš ne prestaje da proziva Jovanu po društvenim mrežama. 

Ovaj put na Instagramu je napisao sa kim je Jeremićeva bila na prošloj televiziji gde je radila, a ona mu je stala na put i to tužbom.

– Svi me zovu vezano za izjavu bivšeg rijaliti igrača i nevidljive zamene u filmu. Od njega ništa novo, ja sam već jasno rekla da nosim sve fejk dok ne rešim finansijska pitanja, da ne budem klošar. Ja sam rekla da nosim fejk dok sama sebi ne budem mogla da priuštim ili mi muž ne bude kupio. Uroš Ćertić će biti tužen i parnično i krivično, zvala sam advokata – oglasila se Jovana na storiju i dodaje:

Uroš Ćertić
Foto: Instagram prinscreen/ukicertic011

– Za mene se zna da sam moralna vertikala i da nikad nisam napredovala preko kreveta, nisam bila sa poslanikom, bila sam u braku, ja uvek imam jednog muškarca, nisam prof*knjača, delima sam ostala i bila velika dama. On će sve morati da dokaže na sudu, bojim se samo da neću moći da ga naplatim kada ga dobijem – izjavila je Jeremićeva.

Jovana Jeremić
Foto: Instagram prinscreen/jeremicjovana