KRISTIJANO RONALDO U ZVEZDINOM DRESU: Dobro mu stoji, ali Delije ne bi volele da dođe

 KRISTIJANO RONALDO U ZVEZDINOM DRESU: Dobro mu stoji, ali Delije ne bi volele da dođe

Foto: MN press

Fudbaler Mančester junajteda Kristijano Ronaldo još ne zna gde će nastaviti karijeru. Dobili su Đavoli ponodu od 20 ovaca od Ki Klaksvik sa Farskih Ostrva, a sada se nastavlja “sprdnja” sa njegovim prelaskom.

Na Instagram stranici czvdesign osvanuo je Ronaldo u dresu Crvene zvezde i to u njegovoj karakterističnoj pozi posle datog gola.

Objava je propraćena ovim tekstom:

– Ronaldo u Zvezdi. Po poslednjim navodima svetske štampe Kristijano Ronaldo stiže na godišnju pozajmicu u Zvezdu za 300k evra, čime će biti najmanje plaćen promašen igrač na pozajmici u istoriji Zvezde. Zvezda naravno kao i uvek ima pravo otkupa posle isteka pozajmice, mada ne znamo kako to funkcioniše, jer osim Sanoga niko nije otkupljen posle pozajmice. Naravno on će odmah da bude prosledjen u Grafičar na kaljenje, gde će ga naši skauti pomno pratiti, pa ako zadovolji ukuse biće prekomandovan u prvi tim, jer na njegovoj poziciji već imamo Pešića, Pavkova i Ohija.

Naravno morali smo da napravimo i novu garnituru dresova sa dugim rukavima, jer Ronaldo retko nosi kratke rukave.

Ipak, ni u šali izgleda navijači Zvezde nisu spremni da ga dočekaju, ali što da ne u tandemu sa Šiljom Pešićem bio bi dobar dodatak napadu crveno-belih.

BONUS VIDEO: Pogledajte Sofiju Milošević, suprugu Luke Jovića, u teretani

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *