“KRISTIJANE, DECU ĆU DA TI SAHRANIM!” Stravične pretnje Goluboviću i TRUDNOJ Kristini “Nađi mi ADRESU!”

 “KRISTIJANE, DECU ĆU DA TI SAHRANIM!” Stravične pretnje Goluboviću i TRUDNOJ Kristini “Nađi mi ADRESU!”

Bivša učesnica “Zadruge” Kristina Spalević, objavila je stravine pretnje upućene njenom vereniku Kristijanu Goluboviću, kao i njegovoj deci uključujući i nju samu.

Izabranica Kristijana Golubovića podelila je snimak na kom izvesni Đurko javno, u lajvu na Instagramu, preti smrću njoj, njenom partneru i njihovom nerođenom detetu, a potom traži i njihovu adresu, kako bi ih našao.

 Od Kristijanove bebe ću pljeskavice da pravim! Kristijane Goluboviću, decu ću da ti sahranim, zajedno sa tobom! I decu tvoju rođenu i tebe ću, zajedno sa onom tvojom Kristinom k*rvom, da pretvorim u pljeskavice i ćevape! Ideš u pljeskavice, mamu ti j*bem raspalu – rekao je dotični čovek, o kom je Kristina otkrila dodatne detalje:

 Osoba koja je u razbojništvu ubila čoveka za 1700 dinara. Na morbidan način imao odnose sa rođenom sestrom (doživljaj je prepričavao zatvorenicima iz ćelije koji su ga zbog toga prebili), a kada je završio u zatvoru, u istom je silovao mačku. Pazite kad ovakvi imaju prostor na mrežama, još sa onim pričama. Ne moram da napominjem da je zavisnik na tabletama i ko zna čemu još – poručila je potrešena Kristina.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.

SIMPATIJA UROŠA ĆERTIĆA SE UDALA: “Videla sam šta sve Aleks radi POD NEDOZVOLJENIM SUPSTANCAMA”

Pročitaj još