Kristijan Golubović NIKAD BRUTALNIJI o Dejanu Dragojeviću: “Da jedem rakove i školjke, DOK NJEMU LOME NOGE”

 Kristijan Golubović NIKAD BRUTALNIJI o Dejanu Dragojeviću: “Da jedem rakove i školjke, DOK NJEMU LOME NOGE”

Kristijan Golubović je diskvalifikovan iz šeste sezone Zadruge, te je pravo iz Šimanovaca došao kod nas u emisiju “Između dve vatre“, autorki i voditeljki Nevene i Miljane Arsić u video produkciji portala Srbijadanas.

Podsetimo, produkcija je donela odluku da Kristijan i Emil Kamenov budu diskvalifikovani zbog fizičkog napada na Uroša Ćertića.

Kristijan je u emisiji govorio o povratku u rijaliti te nam otkrio da ga televizija neće tužiti, kao da on nema dug od 50.000 evra, kao što imaju svi ostali diskvalifikovani takmičari.

Pored toga najavio je svoj povratak i još žešće učešće, tvrdeći da je on najjača karika Zadruge i najbolji takmičar kojeg produkcija ima.

Osim teme Uroša Ćertića, Kristijan nam je govorio i o sukobu sa pobednikom Zadruge 5, Dejanom Dragojevićem, koji tinja putem društvenih mreža a sve zbog Aleksandre Nikolić, aktuelne učesnice Zadruge 6.

Osim toga, osvrnuli smo se i na njegovu trudnu verenicu Kristinu Spalević, kao i na to kako je reagovala na Kristijanov odnos sa Snežanom Bogdanović, koja je javno priznala kod nas u emisiji da gaji emocije prema Goluboviću, ali i tvrdila da je obostrano. POGLEDAJTE OVDE.

Večeras u 20 časova gledajte CELU EMISIJU, a ispo teksta pogledajte najavu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.

Kristijan Golubović NIKAD BRUTALNIJI o Dejanu: “Da jedem rakove i školjke, dok njemu lome noge”