“KRILA SAM SE U ŠUPI I PLAKALA” Miljana otkrila kroz šta je prolazila zbog Ivana Marinkovića kad se PORODILA

 “KRILA SAM SE U ŠUPI I PLAKALA” Miljana otkrila kroz šta je prolazila zbog Ivana Marinkovića kad se PORODILA

Prva takmičarka sa kojom je voditelj Darko Tanasijević večeras obavio intervju bila je Miljana Kulić, koja se sinoć uselila u Belu kuću i odmah zaratila sa svojim bivšim momcima, Lazarom Čolićem Zolom i Ivanom Marinkovićem.

 Osećam se kao da sam kod kuće. Pitaju me zadrugari kako se snalazim, ja sam ovde svoja na svome. Došla sam kućici, super mi je. Još malo treba da upoznam situaciju, pošto ne znam ko je sa kim – rekla je Miljana.

– Imala si sinoć neku tremu, rekla si prvi put. Kakvi su ti utisci sada? – pitao je Darko.

 Imala sam, ne znam zbog čega, umor me je stigao. Utisci, upoznajem ljude, pričam sa ljudima. Svakoga ispitam ono što me interesuje. Nekima sam super, nekima nisam. Prilaze s poštovanjem, kao da me se boje, a nema razloga za tim. Ja sam pitoma, druželjubiva. Spremna sam za velike promene, to ću dokazati ove sezone. Biću ono što jesam, do sada nisam bila. Biću iskrena kao što sam bila sinoć – ispričala je Kulićeva.

– Sinoć si vrdala kad si pričala sa Zolom oko nekih stvari. Niste se usaglasili – dodao je Tanasijević.

 Rekla sam mu da sam ga volela, da sam ja njemu bila sprdnja, da je od mene pravio budalu, zbog njega sam se ponižavala. To je istina da sam mu rekla, čuli smo se jednom i nijednom. Bebici sam rekla za sve to. Pre 15 dana me je zvao, pisao na Viberu da mi kaže da ulazi u rijaliti. Prvo mi je napisao: “Javi se hitno, đed mi je umro”. Ja sam se javila. Kad me je zvao kad sam bila u bolnici nije bilo iskreno. Snimao je razgovor da bi dokazao ljudima da me je zvao, da ne ispadne da je ovakav, onakav – istakla je Miljana.

– Da li ti se probudilo nešto staro? – pitao je Darko.

– On mi se zgadio od sinoć, zadrugari su mi rekli da je imao s*ks sa Inom. Otkad mi se zgadio, to je očekivano od njega. Više me bole druge stvari što se tiču Ivana Marinkovića – istakla je Miljana.

– Zola je držao tvoju stranu i kritikovao Ivana – dodao je Tanasijević.

– Nije me branio, rekao je da sam zvala Ivana, posle je počeo da spušta loptu sa Ivanom, jer ne može da izađe na kraj sa njim. Ivan je inteligentan, namazan svim bojama. Nikada nisam zvala Ivana pred Zolom. Sve te priče da sam ga uhodila, proganjala, to je zato što iza sebe imam priče da sam proganjala pevače. Juče sam tražila Ivanu da jedem nešto, bila sam mrtva gladna, da bi ljudi videli kakav je. Rekao je da neće da mi da da jedem. Tražila sam mu da mi pomogne da unesemo Željkove stvari, nije hteo. Ana Spasojević je prokomentarisala da je slab na mene. Da je slab na mene, dao bi mi da jedem, pokazao bi trunku empatije. Milan je najbolje rekao sinoć. Ceo dan ide kao izgubljen i pogubljen po imanju. Pokušava da mi dobaci. Kad priđem, kaže da neće komunikaciju – rekla je Kulićeva.

– Da li mogu da ti se vrate emocije prema ocu tvog deteta? – pitao je Darko.

– Volela sam ga mnogo, ne postoji mogućnost da se pomirimo. Da je hteo da budemo u dobrim odnosima, uradio bi to napolju, spustio bi loptu zbog Željka. Tražila sam mu alimentaciju iz nemoći. U meni se budi gnev kad vidim Željka. On daje intervju da bi voleo da ja umrem. Naravno da sam mu tražila alimentaciju. Sednem nekad sama, plačem, nije mi svejedno. Ne znaš, Darko, nemaš dete. Gledaš svoje dete, znaš da mu je potrebna muška figura. Teško je, mnogo je teško. Ja sam ga zvala da dođe sa Jelenom, da ne ispadne da hoću nešto sa njim. Njemu je to zasmetalo. Jelena i ja nikad ne možemo da budemo okej, ja sa takvom osobom koja preti, piše sve i svašta ne mogu da budem okej. Ona ne zna moju bol. Ne zna kako je meni godinama. Nisam zaslužila da neko posle svega piše da će neko da mi oduzme dete, teško mi pada kad pročitam takve stvari. Nije me iznenadila, sve očekujem od nje, ali to je nemoguće. Željko je najsrećniji sa Bebicom, zove ga tata, zna da mu nije otac. Ivan ne zna kad mu je dete rođeno, a sigurno zna kad mu je pas. Ja bih volela da Željko i Ivanova ćerka budu brat i sestra, da imaju taj odnos, a on je rekao da što se tiče ćerke, da ga je blam što je bio sa mnom, i da zato ćerka neće da ga vidi. Ne, nje je blam njegovog ponašanja. Dosta mi je da sam ja kriva za sve. Verovatno ta devojčica Rašu gleda kao oca – ispričala je Kulićeva.

 Darko, ja sam ušla u “Zadrugu 1” da njega ne bih gledala. Majka me je nalazila u šupi kako plačem. Da nisam ušla u “Zadrugu 1”, ne bih mogla da preživim, gledala bih ga, plakala… Nema šanse da izgladimo odnose, od toga nema ništa, on ne želi da viđa Željka. On je jednom bio u kafiću pored, nije svratio da ga vidim, pričaju da sam ja nemajka. Željko je isti njoj, profil, lik, kad vidim Željka, vidim na neki način i Ivana i bude mi teško. On se ograđuje od veze sa mnom, verovatno da skloni krivicu – ispričala je Kulićeva.

– Ima li šanse da se vrate emocije prema Zoli, nešto ja tu vidim? – pitao je Darko.

 Ne vidiš ti ništa (smeh). Kako da volim dve osobe, kako Zolu pored Bebice? To je bilo i prošlo. Ne gledam Inu, ne gledam u njihovom pravcu, ne zanima me njihova situacija. Osećam gađenje prema njemu. Čim je došao i uradio to, sam je dokazao da hoće neku priču da uradi – poručila je Miksi.

– Mislim da si bacila oko na Bokija Simića – našalio se Darko.

– Da, lep je čovek, ali se druži sa Zolom. Meni su zanimljivi Marko, Zvezdan – istakla je Kulićeva.

 Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.

ŠOK gostovanje diskvalifikovane Snežane Bogdanović: “Zaljubljena sam u Kristijana i on je u mene”