“KRENUO SAM U GRAD I VIDEO MRTVOG SESTRIĆA I SESTRU POD KAMIONOM” Ujak mališana otkrio detalje: Majka ne zna da je poginuo

 “KRENUO SAM U GRAD I VIDEO MRTVOG SESTRIĆA I SESTRU POD KAMIONOM” Ujak mališana otkrio detalje: Majka ne zna da je poginuo

Foto: SD/Ilustracija

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se tokom vikenda dogodila u Somboru poginuo je dečak (11), a njegova majka je teško povređena i u komi je.

Do tragedije je došlo na raskrsnici kod Vojvođanske ulice tako što je majka (41) sa električnim trotinetom, na kojem je vozila dete, iz nepoznatih okolnosti podletela pod teretni kamion aranđelovačkih registarskih tablica.

Inače, vozač je teretnim vozilom prešao preko majke i deteta na trotinetu i to u delu grada gde je zabranjen saobraćaj za tu vrstu teretnih vozila.

– Prolazio sam slučajno pred mesta nesreće i video svog sestrića mrtvog, a svoju sestru teško povređenu pored zaustavljenog kamiona – ovim potresnim rečima počinje svoju ispovest M. S., ujak dečaka, koga je na električnom biciklu pregazio vozač kamiona dok je bio sa svojom majkom.

– Moja sestra i njen sin vozili su se ulicom skroz po strani, pored njih je išao kamion. Koliko mi znamo u toj ulici je zabranjeno da da prolaze kamioni i šleperi – objašnjava Mustafa i dodaje:

– Vozač kamiona, navodno, je rekao da su mu moja sestra i sestrić bili u mrtvom uglu i da ih nije video. Nju je pregazio preko karlice, koja je zdrobljena skroz, a preko mog sestrića je prešao skroz i preminuo je na mestu.

On kaže da je njegova sestra sada u veštačkoj komi i da joj je potrebno mnogo krvi.

Još se nije probudila i ne zna da joj je dete preminulo. Četvoro njene dece stalno pitaju za nju i ne mogu da prihvate da im je brat preminuo, dok je njen suprug najteže podneo ovo – objavio je Ucentar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *