KRENULA NJENIM STOPAMA! Ova zadrugarka se RASPITIVALA kod Đoganija kako da postane POZNATA KAO LUNA!

 KRENULA NJENIM STOPAMA! Ova zadrugarka se RASPITIVALA kod Đoganija kako da postane POZNATA KAO LUNA!

Foto: Instagram printscreen/luna_djogani

U toku emisije čija je voditeljka Ivana Šopić, zadrugari su stavili na stub srama Nikolu Grujića Gruju zbog sukoba sa Mimom Šarac koja je otkrila nešto što niko do sada nije znao. 

– Mima, ima informacija jedna, da si nekog iz Lunine familije pitala kako je ona došla u prvi plan. Adam je rekao da si se ti raspitivala – rekla je Ivana.

– Ja sam bila uz njega kada je bilo najteže. Što bih se ja raspitivala kod njega za takve stvari? Ja sam bila uz njega kad je plakao dok se to dešavalo – dodala je Mima.

– Ja sam bio napolju, video sam da si već bila sa oženjenim, da si počela da zoveš njegovu ženu kad ti se nije javljao. Ovo nije tebi prvi put da to radiš. Čovek je izbacio sve – otkrio je Dino.

Milana Mima Šarac
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Ti njega proganjala, a meni si rekla da je on tebe. Jesi li ga proganjala? Kaže čovek da je izašlo sve – dodao je Gruja.

– Ja sam bila u sobi kod njega tri meseca, moj telefon je bio kod njega. Mogao je da kaže šta hoće. Mogla sam da dobijem telefon samo kad sam zvala mamu. Desilo se, ne mogu na tu temu da pričam. Ja sam to još na početku rijalitija pričala – pravdala se Mima.

– Ali kažu da nije taj, nego novi neki – dodao je Đedović.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *