KRAJ RIJALITIJA: Marija Kulić NAPUSTILA BELU KUĆU – Procurio poverljiv razgovor zadrugara koji se pakuju

 KRAJ RIJALITIJA: Marija Kulić NAPUSTILA BELU KUĆU – Procurio poverljiv razgovor zadrugara koji se pakuju

Rijaliti “Zadruga” se trenutno ne prikazuje na televiziji zbog strašnih tragedija koje su pogodile zemlju. Na društvenim mrežama isplivali snimci učesnika koji čekaju odluku produkcije.

Nakon stravičnih tragedija koje su se odigrale u osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar” na Vračaru, a potom i u okolini Mladenovca i Smedereva, proglašena je trodnevna žalost u našoj zemlji.

Televizije su prilagodile program danima žalosti, Eurosong se neće emitovati na Prvom kanalu javnog servisa, a prekinut je i prenos iz Šimanovaca, gde u Beloj Kući borave učesnici rijalitija.

Milica Veselinović, Aleksandra Nikolić
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

“Pink” je saopštio da će prenos iz rijalitija odložiti i ove nedelje, nakon čega su na društvenim mrežama osvanuli snimci iz Bele kuće na kojima se čuju učesnici Zadruge kako govore “čekamo da vide šta će da kažu, možda idemo kući”, rekla je Milica Veselinović, dok je Ana Spasojević izjavila “da je Mića rekao da krenu da se pakuju jer izlaze”.

Danas je na Instagramu objavljen snimak na kojem se čuje kako Anita govori “da je Marija Kulić već izašla” i da se nalazi u Nišu sa porodicom, “dok oni čekaju šta će biti”. Objavljen je i snimak na kojem Zvezdan Slavnić govori Anđeli Đuričić da “je situacija krajnje ozbiljna”  i da pazi kako se ponaša, “kada ih ponovo vrate na televiziju”, jer je “napolju haos”.

Anđela Đuričić, Filip Car
Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official

Produkcija Zadruge, odnosno Pink televizija, nije se oglašavala povodom eventualnog prekida “Zadruge 6”.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.