KRAH KUMSTVA: Potez Jovane Joksimović i Srđana Predojevića potvrdio nagađanja o sukobu nekadašnjeg voditeljskog para

Sve je počelo sredinom septembra 2020. godine, kada je kao bomba odjeknula vest – Jovana Joksimović i Srđan Predojević napuštaju “Prvu”. Zatim se o kumovima pisalo danima, gde bi to mogli da nastave svoj “Jutarnji program”, koje su im ponude upućene i za sve to vreme, niko nije pomislio da posle punih 15 godina saradnje, ovaj poznati televizijski dvojac može da se razdvoji.

Međutim, istina je bila drugačija. Jovana je otišla pod okrilje “K1” televizije, koja je njenim dolaskom dodatno unapredila svoj rad, dok je Srđan dobio svoje mesto na “Pinku”.

Srđan Predojević i Jovana Joksimović

Od tada, odnos koji su negovali Jovana Joksimović i Srđan Predojević bivao je sve gori i gori. Oni nikada nisu demantovali priče o gorkom kraju njihovog prijateljstva, a sada više ne moraju ništa ni da kažu, jer je sve jasno nakon najnovijeg poteza koji su oboje napravili.

Jovana Joksimović i Srđan Predojević otpratili su jedno drugo sa društvene mreže Instagram što na neki način i zvanično stavlja tačku na njihovo gotovo dve decenije dugo prijateljstvo. Time je sve rečeno o ikakvim nadama da bi jednom mogli da zakopaju ratne sekire i zaborave na sve nesuglasice koje su se rodile između njih. 

Srđan i Jovana

Jovana i Srđan nekada su bili i kumovi a prijateljsku idilu navodno je nepovratno narušilo poslovno nerazumevanje. Dok je trebalo da zajednčki tuže televiziju “Prva” kako bi dobili otpremnine nakon otkaza, Jovana je u jednom trenutku od toga odustala i na neki način zabola kumu nož u leđa, ponudivši mu da pređe na televiziju njenog supruga Željka Joksimovića, na kojoj i sama radi, ali za gotovo sedam puta manju platu od one koju je imao na nacionalnoj frekvenciji, što je on odmah odbio.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *