KOSTI I ZGLOBOVI MU SMRSKANI: Hrabri radnik obezbeđenja junački preživeo sve – poslao snažnu poruku svima!

 KOSTI I ZGLOBOVI MU SMRSKANI: Hrabri radnik obezbeđenja junački preživeo sve – poslao snažnu poruku svima!

Sada se oglasio iz bolnice i kako je javio završena je operacija šake.

U noći između petka i subote došlo je do pucnjave u klubu “Fristajler” u Beton hali u Beogradu, tokom nastupa popularnog izvođača Igora Panića poznatog kao Nući, a tom prilikom je ranjen radnik obezbeđenja (38), koji je zadobio prostrelne rane šake i butine.

On je na svom profilu na Fejsbuku nakon toga objavio fotografiju sa zadobijenim ranama, a u opisu je detaljno objasnio kako se sada oseća.

 Ustao čika iz kreveta, stara je to kur*a. Hvala vam svima cvetići moji na brizi, i izvinjavam se onima kojima nisam uspeo da se javim i odgovorim. Ceo dan sam pod lekovima protiv bolova i čekam termin za operaciju šake. Ljubi čika – stoji u opisu fotografije.

Sada se oglasio iz bolnice i kako je javio završena je operacija šake.

– Gotova operacija šake. Videćemo epilog pošto su pojedine kosti i zglobovi bukvalno smrskani. Ljubi čika cvetiće – napisao je na svom Fejsbuk profilu.

Rafali u krcatom klubu

U trenutku pucnjave u klubu je bilo 500 ljudi, koji su došli da slušaju popularnog Nućija. Neki od njih su ispričali da niko ko je već bio unutra nije primetio da se nešto čudno dešava na ulazu, sve dok nije došla policija.

– Nismo čuli pucnje, sve je bilo normalno, samo smo u jednom trenutku videli da je na ulazu gužva, ali nije to bilo ništa neuobičajeno. Shvatili smo da je neki problem tek kad su policajci upali unutra, a onda ispred lokala ljude polegali po podu i legitimisali – kaže jedan od gostiju.

– Videli smo da se nešto desilo kad smo videli krv na izlazu, e onda se pročulo da je ranjen muškarac iz obezbeđenja – dodaje.