KOŠTA 10. 000 EVRA! Pogledajte haljinu koju je Lidija Đukanović obukla za KRUNISANJE Čarlsa III

 KOŠTA 10. 000 EVRA! Pogledajte haljinu koju je Lidija Đukanović obukla za KRUNISANJE Čarlsa III

Foto: Profimedia

Kralj Čarls III krunisan je u subotu uz versku ceremoniju staru preko 1.000 godina. Svečanom događaju prisutvovali su mnogi evropski i svetski zvaničnici sa svojim suprugama.

Pored španskog kralja i kraljice, njihovih holandskih i jordanskih kolega, predsednika Amerike Džoa Bajdena, kao i francuskog predsedničkog para, u Veliku Britaniju su ovim povodom stigli i Milo i Lidija Đukanović.

Odlazeći predsednik Crne Gore je na svom Tviter nalogu podelio fotografije sa ove prestižne ceremonije, te je odao počast novom kralju.

Milo je na krunisanje je stigao u crnom fraku, sivom prsluku i elegantnim, sivim pantalonama sa diskretnim prugama, dok je njegova supruga Lidija lagodno mogla da parira nekim od najbolje obučenim ženama sveta poput kraljice Leticije, Ranije i Maksime.

Ona je izabrala papreno skupu toaletu sa potpisom modne kuće Valentino čija je cena oko 11. 000 dolara, odnosno nešto manje od 10. 000 hiljada evra. Toaleta je u jarkožutoj boji i midi dužini, a krasi je plise čitavom dužinom, te plašt koji svemu daje dodatni pečat elegancije i otmenosti.

Lidija je ovu lepršavu, finu kreaciju upotpunila lakovanim salonkama u boji kože, te klač torbicom iste boje, a kao posebno upečatljiv detalj nametnuo se šeširić, odnosno fascinator sa velikom mašnom u krem boji.