KONTROVERZNI PAR ULAZI U “Zadrugu 7”? Ona je nekad bila u svađi sa Pinkom – produkcija bira samo ELITNE

 KONTROVERZNI PAR ULAZI U “Zadrugu 7”? Ona je nekad bila u svađi sa Pinkom – produkcija bira samo ELITNE

Foto: Srbija Danas

Ako se zaista ovo obistini, biće ludilo!

Zadruga 7” samo što nije počela, a veliki broj učesnika koji su se ranije našli u Beloj kući ranijih sezona, se spremaju za povratak na imanje. Produkcija je na čelu sa Velikim šefom i Velikom šeficom sve do detalja isplanirala.

U narednu sezonu pomenutog rijaliti formata ući će navodno i Bora Santana i Milica Kemez, što je Santana nagovestio na svom Instagram profilu tako što je poneo kačket na kojem piše “Budućnost je ružičasta”, uz rečenicu, “Da li ste spremni?”.

Bora Santana
Foto: instagram printscreen/borasantana

Inače, Bora Santana i Milica Kemez upoznali su se u rijalitiju i tamo započeli svoju turbulentnu vezu. Gledaoci su gledali njihove svađe, ali i pomirenja. Njih dvoje najavili su i da uskoro prave svadbu, a da će sve potrebno za gala proslavu obezbediti na kompenzaciju.

Takođe, Milica je navodno bila u skuobu sa Pink televizijom oko montažne kuće koja joj je pripala na osnovu osvojenog drugog mesta, ali izgleda da su to bile samo spekulacije.

Da podsetimo, pored već poznatih imena o kojima smo pisali, a koji su potvrdili svoje učešće, Milene Kačavende, Marka Đedović i Mensura Ajdarpašića, u “Elitu” će ući i bivši političar i rijaliti učesnik Aleksandar Požgaj, ali i Sofija Una.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.