KONAČNO PROGOVORIO! Pred početak suđenja Brajanu Volšu OGLASIO SE ON

 KONAČNO PROGOVORIO! Pred početak suđenja Brajanu Volšu OGLASIO SE ON

Foto: Instagram/anawalche/Printscreen CBS Boston/Shutterstock

Brajan Volš koji je optužen za ubistvo svoje supruge Ane Volš, danas će se ponovo naći pred sudom u Kvinsiju u državi Masačusets. Volš bi trebalo da se uključi putem Zoom-a iz državnog zatvora u Masačusetsu u kom je zadržan i to bez kaucije nakon što je optužen za ubistvo.

Očekuje se da će tužilaštvo dostaviti nove prikupljene dokaze. To potencijalno uključuje predmete koji su se analizirali u državnoj laboratoriji od trenutka kada se Brajan Volš poslednji put pojavio na sudu pre tri nedelje. Volš se izjasnio da nije kriv po svim tačkama optužnice koja je protiv njega podignuta.

Tužioci su tvrdili da je ubio svoju suprugu Anu u njihovoj kući u Kohasetu nakon dočeka Nove godine. Troje zajedničke dece ovog para, maloletni sinovi uzrasta dve, četiri i često godina, navodno su bili kod kuće u to vreme. Istražitelji sumnjaju da su ostaci Aninog tela možda spaljeni na deponiji.

– Ovde mnoge stvari zaista ukazuju na jedan pravac – rekao je Piter Rajder, koji je bio prijatelj sa Anom Volš. – Ima toliko pitanja bez odgovora. – dodao je on.

Rajder, koji je upoznao Anu kroz njihov rad u industriji nekretnina, nestrpljivo čeka da vidi kako će se slučaj odvijati.

– Svi koji su znali i brinuli o Ani zaista pomno prate ovu stvar – rekao je on. – Imala je pravo zlatno srce koje je želela da proširi širom sveta – kazao je.

Podsećamo, na prethodnom ročištu otkriveno je da je Brajan Volš, koristeći ajped svog sina, na internetu pretaživao vrlo uznemirujuće stvari poput “10 načina da se rešite mrtvog tela ako baš morate”, “kada telo počinje da se oseća”, itd.

Predstavljeni su i prikupljeni materijalni dokazi kao što je 10 kesa za smeće koje su pronađene u blizini kuće majke Brajana Volša. Tom prilikom pronađen je deo ogrlice koju je Ana Volš često nosila, “Prada” torba, vakcioni karton za kovid-19 sa njenim imenom, kao i ostali predmeti na kojima je pronađen Brajanov i Anin DNK.

Kako prenose američki mediji, tužioci će u nekom trenutno prikupljene dokaze izneti velikoj poroti nakon čega će velika porota glasati o sudbini Brajana Volša.

Ana Volš je nestala 1. januara u Kohasetu između 4.00 i 6.00 ujutru kada je, navodno, krenula na aerodrom u Bostonu. Ispostavilo se da Ana na aerodrom nikada nije ni stigla. Njen nestanak prijavljen je tek 4. januara i to od radnika obezbeđenja firme za nekretnine Tišman Spajer u kojoj je bila regionalni menadžer, nakon što se nije pojavila na poslu.

Sve vesti o Srpkinji Ani Volš čitajte OVDE.