KONAČNO POČINJE SUĐENJE ZA UBISTVO TROČLANE PORODICE ĐOKIĆ! Evo kada će Džonić na optuženičku klupu, ovo ODBIJA konstantno (FOTO)

 KONAČNO POČINJE SUĐENJE ZA UBISTVO TROČLANE PORODICE ĐOKIĆ! Evo kada će Džonić na optuženičku klupu, ovo ODBIJA konstantno (FOTO)

Foto: Srbijadanas/Privatna Arhiva/Facebook/Goran Dzonic

Goran Džonić iz Moravca za koga se sumnja da je učestvovao u ubistvu tročlane porodice Đokić iz Aleksinca sešće napokon na optuženičku klupu 22. februara u Višem sudu u Nišu.

Na ovo suđenje se čeka godinu i četiri meseca jer je Džonić uhapšen 20. oktobra pretprošle godine.

– Ovo će biti pripremno ročište koje je zatvoreno za javnost. Tada odbrana i tužilaštvo iznose dokaze – rečeno je u Višem sudu u Nišu.

Džonić, kako se saznaje, odbija da prizna da je lično on izvršio egzekuciju svog brata od tetke Gorana (57), negove supruge Gordane (56) i njihove ćerke Lidije (25).

Ovo monstruozno ubistvo dogodilo se 27. septembra oko ponoći kada su Đokići nestali. kasnije su nađeni na mestu Dudine bare u selu Moravac gde su prvo ubijeni pa spaljeni.

Kao motiv za ubistvo, pisano je ranije, je novac u vrednosti od oko 43.000 evra koji su nađeni na Džonićevom placu i u kutiji u garaži, a koji nesumnjivo vuku poreklo iz Đokićevog zapaljenog “pasata”.

Suđenje je povereno iskusnom sudiji Mirku Draškoviću.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *