KONAČNO OTKRIVEN MOTIV MASAKRA KOJI JE POTRESAO ZEMLJU! Samo dva sata pre pucnjave TRAŽILA GA POLICIJA, evo šta je prethodilo svemu

 KONAČNO OTKRIVEN MOTIV MASAKRA KOJI JE POTRESAO ZEMLJU! Samo dva sata pre pucnjave TRAŽILA GA POLICIJA, evo šta je prethodilo svemu

Foto: Shutterstock/Printscreen

Nemac Gerhard B. (64) osumnjičen je za ubistvo bračnog para (49, 52) i penzionera (72) u petak uveče u zgradi u blizini Augzburga u Nemačkoj.

Nakon toga se odvezao kolima 400 metara dalje, gde je upucao 44-gpdišnjeg sina penzionera i ženu (32) kroz vrata stana i teško ih ranio.

Gerhard je uhapšen i nalazi se u pritvoru od subote.

Veruje se da je masakr epilog dugogodišnjeg spora između komšija. Prema rečima policije, zvaničnici su prvi put obavešteni o komšijskoj svađi između Gerharda i žrtava krajem 2018. godine. Ubica je živeo sa bračnim parom i penzionerom u kući, prenosi Bild.

Nakon toga je bilo još svađa, a prema navodima policije, vođene su dalje istrage o tuči, uvredljivim izjavama i pretećim gestovima.

Pored toga, 64-godišnjak nije krivično gonjen.

Foto: Profimedia

Na kraju, žrtve su pozvale policiju u petak oko 17 sati, dva sata pre nego što ih je ubio. Kada je patrola stigla na lice mesta, Gerhard nije bio u kući.

Ali samo dva sata kasnije, vratio se i počinio brutalno ubistvo.

Bračni par je upucao pred njihovim maloletnim detetom.

Nakon zločina je pobegao kolima. Policija ga je tražila od 19.20 i uspela da ga uhapsi oko 19.45. Nije pružao otpor prilikom hapšenja.

Policajci su u njegovom automobilu pronašli dva pištolja.