“KONAČNO ME NEKO ISKRENO VOLI!” Sveže oženjeni Ša progovorio o braku, pa otkrio šta mu je najveća želja!

 “KONAČNO ME NEKO ISKRENO VOLI!” Sveže oženjeni Ša progovorio o braku, pa otkrio šta mu je najveća želja!

Reper i bivši zadrugar Nenad Aleksić Ša pre nekoliko dana šokirao je javnost kad je iznenada pokazao novu devojku koju je jedno vreme uspešno skrivao od očiju javnosti, a onda sledećeg dana i stupio u brak sa prelepom Vanjom.

On je sada otkrio kako njih dvoje proslavljaju Vaskrs, ko se pobrinuo za trpezu, ali i kakvi su im planovi za budućnost.

– Da li si prošlog Uskrsa mogao da zamisliš da ćeš ovaj provesti srećno zaljubljen, oženjen i sa ženom kakvu si želeo? – glasilo je pitanje.

– Iskreno nakog svih loših stvari i ljudi koji su mi se desili u proteklih par godina sve mi ovo deluje i više nego nestvarno, da sam zaslužio jesam. Bez lažne skromnosti – rekao je.

– Kako ćete Vanja i ti provesti najradosniji praznik? – bilo je pitanje.

– Nama je svaki dan praznik, uživaćemo kao po običaju, smejemo se to je najbitnije – rekao je Ša.

– Ko je zadužen za trpezu, a ko za farbanje jaja? Da li možeš da nam otkriješ kakva je Vanja domaćica? – glasilo je pitanje.

– Za trpezu oboje, za farbanje ja sigurno nisam. Vanja je super ali što se tiče kuhinje tu ja više volim da petljam jer nešto i ne volim previše taj fazon da žena mora da bude domaćica, ma koliko god da ume i želi i trudim se da budem taj koji ugađa – rekao je.

– Pošto ste nedavno stupili u brak, kakve imate planove za budućnost? Da li bi želeo da se ostvariš kao otac? – upitan je reper.

– Planovi da ostanemo nasmejani i srećni i jednog dana, ako Bog da, uz njenog sina Viktora imamo još jedno dete – rekao je.

– Na društvenim mrežama smo imali priliku da vidimo da je Vanja mlada majka, da li si za Uskrs možda spremio neki poklon iznenađenja njenom sinu, ako jesi da li možeš da otkriješ šta je to? – glasilo je pitanje.

– Poklon sam spremio naravno, a šta je to ne mogu da vam otkrijem – odgovorio je.

– Dosta praznika si proveo u rijalitiju, po čemu je ovaj Uskrs sve poseban za tebe? – bilo je pitanje za Nenada.

– Poseban je jer sam dobio najveći poklon, a to je da me neko konačno iskreno voli, naravno Vanja – rekao je.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *