KOME ZVICER ŠALJE SELFI? Isplivala najnovija fotografija vođe kavčana – dok ceo svet traga za njim, on… (FOTO)

 KOME ZVICER ŠALJE SELFI? Isplivala najnovija fotografija vođe kavčana – dok ceo svet traga za njim, on… (FOTO)

Fotografija vođe kavačkog klana Radoja Zvicera (41) isplivala je kada je obelodanjena i optužnica protiv pripadnika ove kriminalne grupe, napisana na više od 80 strana!

Zvicer na najnovijoj fotografiji pozira ispred ogledala, a sliku je posalao preko svog kriptovanog telefona i aplikacije za tajnu komunikaciju Skaj.

– Kome je Zvicer slao svoj selfi, na kom je inače ozbiljan sa naočarima za vid, nije poznato – navodi izvor.

Foto: Libertas press, Sky aplikacija, ustupljene fotografije

U optužnici koja je u Crnoj Gori podignuta protiv Zvicera i njegovih saradnika, a koju je objavio portal Libertas, često se pominju i Veljko Belivuk i Marko Miljković, koji su radili za Zvicera, i bili beogradska ispostava klana.

Kako smo već pisali, oni su uhapšeni 4. februara 2021. i to u spektakularnoj akciji MUP Srbije i Tužilaštva za organizovani kriminal u Beogradu, a Srbija je raspisala poternicu za prvim “kavčaninom” četri meseca kasnije.

U optužnici koju je podiglo Spacijalno tužilaštvo u Crnoj Gori protiv “kavčana” u toj zemlji navodi se podatak da su Zvicer i njegov rođak Radoje Živković u trenutku hapšenja Belivukove grupe bili u Beogradu.

Ovom optužnicom Zviceru se stavlja na teret da je organizovao kriminalnu grupu od 11 članova, i da je naručio i organizovao teško ubistvo Milana Ljepoje u decembru 2020. u kući strave u Ritopeku, kao i ubistvo u pokušaju Jovana Vukotića u oktobru 2020, a obuhvaćen je i međunarodni šverc kokaina, oružja i pranje para.

Podsetimo, u januaru 2021. Belivuk i Miljković bili su na babinama u Kotoru kod Radoja Zvicera. Kako su crnogorski mediji tada pisali, prilikom povratka na aerodrom za let na Beograd, 22. januara navodno je u Tivtu bio planiran atentat na Belivuka i Miljkovića, koji su privedeni prilikom sletanja u Srbiju.

Oni su odmah pušteni, ali su ponovo uhapšeni 4. februara, otkad su iza rešetaka.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *