KOLINDU SADA VIŠE NIKO NE PREPOZNAJE! Bivša hrvatska predsednica promenila LIČNI OPIS, građani šokirani (FOTO)

 KOLINDU SADA VIŠE NIKO NE PREPOZNAJE! Bivša hrvatska predsednica promenila LIČNI OPIS, građani šokirani (FOTO)

Foto: Profimedia

Bivša predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović izazvala je mnogo pažnje hrvatskih medija pošto je objavila selfi fotografiju ispred Brandenburške kapije u Berlinu.

Na fotografiji koju je obajvila na Fejsbuku vidi se da je bivša hrvatska predsednica u velikoj meri sredila liniju, što je izazvalo salve komentara na račun njenog izgleda, uglavnom pozitivnih.

“Ne samo meni, svima nam nedostaješ, naša kraljice, vrati nam se!!!!!”, “Najbolja, najljepša, najpametnija naša nezaboravljena predsednica”, “Sunce naše”, “Zgodnica si”, “Jedna inteligentna, školovana sa primjerenim ponašanjem kako kod kuće tako i u svetu”, “Kako samo uspevate biti sve ljepši i ljepši”, “Ja pomislih neka djevojčica, predivno”, samo su neki od komentara ispod fotografije.

Podsetimo, nakon što je izgubila izbore od Zorana Milanovića, Grabar Kitarović se povukla iz javnog života Hrvatske, ali je ostala aktivna na društvenim mrežama gde objavljuje fotografije i komunicira sa pratiocima.

Jedno vreme se pominjala kao mogući kandidat za generalnog sekretara NATO, međutim, takva projekcije nisu se obistinile.

BONUS VIDEO: