KOJA KOLIČINA SRAMOTE! Zvezdan Slavnić se malo ZANEO, od PRODUKCIJE direktno na bubicu ZAHTEVA JEDNO!

 KOJA KOLIČINA SRAMOTE! Zvezdan Slavnić se malo ZANEO, od PRODUKCIJE direktno na bubicu ZAHTEVA JEDNO!

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

Tokom žurke koja je noćas održana u Beloj kući, najveseliji je bio Zvezdan Slavnić, a već pred kraj se ponašao prilično nekontrolisano i šokantno. 

Zvezdan je išao od jedne do druge devojke, plesao sa njima, ljubio ih u obraz, šalio se i ćaskao, a na kraju se zaustavio kod Maje Marinković, koju je u nekoliko navrata pokušao da poljubi. 

POMIRILI SE ZVEZDAN I ANA: Slavnić pokunjeno došao kod bivše – Spojili dušeke, LJUBAV u izolaciji!

Zadrugari nisu krili šok zbog njegovog ponašanja, a budući da je bilo potpuno jasno da je u alkoholisanom stanju, pojedinci su pokušavali da ga urazume i objasne mu da bi trebalo da smanji piće. 

Zvezdan Slavnić, Maja Marinković
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

Ipak, Zvezdan nije slušao, pa je tražio još piva, prvo od svojih cimera, a kada niko nije želeo da mu da, počeo je da se obraća produkciji i da ih moli za još dva pića!

– Molim vas, dajte mi samo još dva piva! Evo dobar sam, ništa ne radim, kao bubica sam… Nemojte da vas molim, dajte mi još piva – vikao je Zvezdan u bubicu, ali mu želje nisu uslišene, pa je ubrzo odlučio da ode u izolaciju, gde je na sve načine pokušavao da se pomiri sa bivšom nevenčanom suprugom Anom Ćurčić. 

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.