KOGA TI UDARAŠ PO ZADNJICI? Jokić izgubio živce, Kari ga sprečio da mu ne prebije saigrača

 KOGA TI UDARAŠ PO ZADNJICI? Jokić izgubio živce, Kari ga sprečio da mu ne prebije saigrača

FOTO: Profimedia

Ako se za nekog može reći da je flegmatičan tip onda je to svakako Nikola Jokić. E onda zamislite šta treba da se desi da Džoker izgubi živce i totlano poludi.

Kao i tokom sezone, Jokića su protivnički centri udarali i na sve načine pokušavali da onemoguće njegov učinak. Niko im to ne možda da ospori, moraju se nekako braniti od majstora, ali sudije su tu da ih sankcinišu. Međutim, kako i većim delom sezone, arbitri su ostali nemi, baš kao i u plej-of duelu protiv Golden Stejta.

Epilog. Nikola Jokić je burno reagovao na nepravdu, hteo da se bije sa rivalima, tako da je zbog dve tehničke greške isključen sedam minuta pre kraja meča.

Jokića je najpre isprovocirao Geri Pejton kad ga je potapšao po zadnjici. Srpskom centru je baš to bila kap koja je prelila čašu, pa se zaleteo na rivala. Na svu sreću  isprečio se Stef Kari i sprečio fizički kontakt u kom bi njegov saigrač sigurno izvukao deblji kraj. 

U samom finišu Dejmond Grin je napravio nekoliko faulova nad Jokićem, ali sudije nisu “videli” nijedan. Usledili su protesti srpskog centra, ali je odgovor arbitara bila druga tehnička greška, odnosno isključenje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *