KOGA JE ZVAO BRAJAN VOLŠ? Isplivao audio-snimak poziva nakon Aninog nestanka: “Izvinite što vas uznemiravam, jeste li čuli Anu?”

 KOGA JE ZVAO BRAJAN VOLŠ? Isplivao audio-snimak poziva nakon Aninog nestanka: “Izvinite što vas uznemiravam, jeste li čuli Anu?”

Foto: Tanjug/Greg Derr/The Patriot Ledger via AP, Pool

Brajan Volš, suprug Ane Volš, misteriozno nestale Srpkinje u Americi, zvao je prijatelje i poznanike da se raspitjuje o njoj pre nego što je zvanično objavljen njen nestanak

Skip to main contentNedelja 15. jan 2023.

Primary navigation

PrevNext

  1. VESTI 
  2. DRUŠTVO

Brajan Volš15.01.2023. • 13:42 Srbija Danas

KOGA JE ZVAO BRAJAN VOLŠ? Isplivao audio-snimak poziva nakon Aninog nestanka: “Izvinite što vas uznemiravam, jeste li čuli Anu?”

Foto: Tanjug/Greg Derr/The Patriot Ledger via AP, PoolBrajan Volš, suprug Ane Volš, misteriozno nestale Srpkinje u Americi, zvao je prijatelje i poznanike da se raspitjuje o njoj pre nego što je zvanično objavljen njen nestanak

Sada je isplivao i audio-snimak Brajana Volša kako najverovatnije ostavlja poruku na govornici prijateljima i traži pomoć u pronalasku svoje supruge. Njegov glas tokom poziva nije zvučao previše zabrinuto iako mu žene nema već danima.

– Dobar dan, Brajan Volš ovde. Nadam se da sve ide dobro. Samo se obraćam svima kojima mogu. Ne mogu da stupim s Anom u kontakt nekoliko dana. Danas sam razgovarao sa ljudima sa njenog posla. Ona nije bila tamo. Otišli ​​su u kuću, a nje nije bilo. Deluje kao da je nedavno bila tamo, pa se samo pitam da li ste razgovarali s njom, na primer u nedelju ili poslednja dva dana. Javite mi ili ako znate nekoga ko bi mogao imati kontakt sa njom. Samo zovem redom sve. Izvinite što vas uznemiravam. Naravno, verujem da je sve u redu. Hvala – rekao je Brajan Volš u pozivu sa prijateljima.

Pretpostavlja se da je Brajan zvao nekog iz Vašingotna gde je Ana radila, a onda se neradnim danima vraćala kući u blizini Bosotona.

Ipak, kako se naknadno ispostavilo, iako nije imao nikakve informacije o svojoj ženi, Brajan nije kontaktirao policiju, već je to uradio neko drugi.

Prema evidenciji policije, 4. januara primili su poziv za proveru dobrobiti Ane Volš, čije je čak i ime napisano pogrešno u dokumentu.

Kako navode američki mediji, prema dokumentu, čovek koji je obavestio policiju o Aninom nestanku je Tišman Spajer, glavno obezbeđenje kompanije za koju je radila.

Pozivalac je nastavio da opisuje kako Ana radi u Vašingtonu, ali živi u Kohasetu. Zatim je opisao i više detalja o njenom nestanku, a zatim primetio sledeće.

– Kompanija je kontaktirala muža, a on nije podneo prijavu nestanka – navode američki mediji.

Sve vesti o nestaloj Srpkinji Ani Volš čitajte klikom OVDE.