KO SEJE MRŽNJU? Obradovićevo emotivno obraćanje – “Šta se desilo sa nama?”

 KO SEJE MRŽNJU? Obradovićevo emotivno obraćanje – “Šta se desilo sa nama?”

Foto: MNPress

Trener Partizana Željko Obradović obratio se medijima posle poraza u četvrtom meču finala ABA lige.

– Mislim da smo bili strašno nervozni i odigrali smo jednu od najgorih utakmica. U drugom delu smo uspeli da se vratimo, na kratko sam pogledao detalje, ali kakogod… Mnogo sam srećan što ćemo petu utakmicu igrati u Areni i pozvao bih navijače Partizana da navijaju sportski. Nadam se da ćemo pričati posle utakmice.

Nadam se onaj ko bude igrao bolju košarku, bez uticaja bilo kakvih faktora sa strane – rekao je Obradović, pa se obratio direktno svima.

 Podelio bih nešto sa vama, da li ste vi čuli nešto večeras? – pitao je Željko novinara koji je na jednoj od prethodnih konferencija upitao Obradovića da li je čuo pogrdno skandiranje Nedoviću. 

– Ja sam gledao pre nekoliko dana NBA, Nikolu Jokića, da bih potom gledao meč Partizana i Zvezde iz 1987. tada su na obe utakmice bili navijači i jednog i drugog kluba i skandiranje je bilo “Titula, ole, ole, ole”, šta se ljudi desilo danas?? – zaprepašćen je bio trener

– Ja sam gledao situaciju kada smo mi došli na utakmicu, dete pokazuje našim igračima srednji prst, a roditelji se smeju. Ja bih voleo da se priča samo o košarci. Ovde je delegat, na prve dve utakmice su pala dva upaljača i nadam se da se ni to neće desiti u Areni, ja mislim da navijači Zvezde i Partizana zaslužuju da se priča samo o košarci. Da li znate koliko ima kvaliteta u ove dve ekipe? Da li će ti igrači da se zapitaju posle sezone ko će da ostane ovde. Ko seje mržnju? Ne bih imao ništa više da vam kažem – emotivan je bio Obradović.

Meč majstorice odigraće se u četvrtak u Štark areni od 20 časova i tada će biti odlučeno ko će poneti titulu šampiona regionalnog takmičenja.