“KLANJAO SAM U RIJALITIJU! VOLIM ŠTO SAM MUSLIMAN” Prvo oglašavanje Dejana Dragojevića “To je bila moja odluka”

 “KLANJAO SAM U RIJALITIJU! VOLIM ŠTO SAM MUSLIMAN” Prvo oglašavanje Dejana Dragojevića “To je bila moja odluka”

Dejan Dragojević nakon nekoliko godina ćutanja i pritiska, kako zadrugara tako i javnosti, priznao je da je za svoju veru izabrao Islam.

Iako se susreo sa mnogim kritikama kako je “prešao” u Islam, on je više puta u gostovanjima govorio da nije bio kršten, tako da je Islam njegov prvi izbor (Dejanovo gostovanje u kojem priča o veri pogledajte OVDE).

Dragojević je sada otputovao u Meku, te je svakodnevno kačio fotografije i video klipove iz Saudijske Arabije, kako bi dočarao lepote odmora ali i vere u kojoj nesumnjivo uživa.

Prilikom jednog obraćanja naveo je da je već 4 godine u pomenutoj veri i da mu je ovo četvrti Ramazan koji slavi i to baš u Meki.

Dragojević se u “Premijera Vikend Specijalu” uključio uživo i prvi put javno progovorio o svemu.

– Nalazim se u Saudijskoj Arabiji, u Meki, gde Alah poziva robove svoje, naravno samo one koje hoće. Ovde sam par dana i osećaj je neverovatan. Ovo je Alahova kuća, mene je pozvao. Ovde sam sa braćom i sestrama iz Novog Pazara, iz Bosne i Hercegovine… Ovde smo klanjali. Svaki musliman treba da dođe ovde, ali nije lako – počeo je Dejan i dodao:

 I plače ti se i smeje ti se. Ovde ne sme da se nosi ništa što je krojeno i šiveno, ispod nemaš ništa, tako jedino smeš da uđeš ovde, to su kao dva peškira spojena. Ovde namaz vredi jako mnogo i to je najbolje što možete da uradite. Nisam imao potrebu da pričam o Islamu. Ljudi me ne bi razumeli, ovo se u trenutku desilo, da razmišljam da dođem ovde.

BONUS VIDEO:”Pobeđuju samo loši ljudi!” Marko MMA napao Anu, pa potkačio i Zvezdana “Nije on nikakav mangup”

On je otkrio i da li je ispratio sve šta se pisalo o njemu nakon što je priznao da je muslimanske veroispovesti.

 Postim i ne čitam sve šta s piše. Ja sam se vratio Islmu pre četiri godine. Niko ne može da te natra na to. Moja odluka je bila. Zašto bih morao da pričam na silu? Kada sam osetio od srca da treba da pričam da sam musliman, to sam uradio. Klanjao sam u rijalitiju. Nikada nisam preskako, neki su znali, neki nisu. Volim što sam musliman – otkrio je Dejan za “Premijeru”.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.