KETI SU UBILE KRAVE DOK JE ŠETALA PSA! Povrede grudnog koša su bile kobne – telo pronašao farmer (FOTO)

 KETI SU UBILE KRAVE DOK JE ŠETALA PSA! Povrede grudnog koša su bile kobne – telo pronašao farmer (FOTO)

Foto: Facebook

Keti Mekelar (74) je šetala svog psa tokom odmora u Britaniji kada je na nju nasrnulo stado krava i nanelo joj povrede koje su je koštale života.

Telo nesrećne žene pronašao je vlasnik vikendice u kojoj je odsela, koji je najpre naišao na njenog psa koji je skakutao okolo sa povocem oko glave, piše Miror.

Krenuo je da traži ženu, ali od nje nije bilo ni traga ni glasa. Nakon nekoliko sati bezuspešne potrage, odlučio je da pozove policiju.

Nažalost, potraga nije dala rezultat, a sutradan je telo Mekelar napušteno u polju pronašao lokalni farmer. On je pozvao policiju i hitnu pomoć, koja ju na licu mesta proglasila mrtvom.

Obdukcijom je utvrđeno da je Keti umrla od traumatskih povreda grudnog koša uključujući frakture pršljenova i rebara.

Dalja istraga je pokazala da su joj povrede nanele krave. Farmer, čije je stado usmrtilo nesrećnu ženu rekao je da njegove životinje nikada nisu pokazivale agresivnost i da bi ih da je to primetio momentalno prodao.

Mogu da budu prilično zaštitnički nastrojene kada imaju telad, ali samo u prvih nekoliko nedelja, a ova telad su stara oko pet meseci. Imamo dva ovčarska psa i imamo ovce koje pasu sa kravama, tako da su navikle da su moji psi u blizini, pa ne verujem da su želele da napadnu psa – rekao je farmer.

Ipak, istraga je pokazala da su krave ovog farmera već napale jednu ženu pre pet godina. Zbog toga mu je sada naređeno da ogradi posed i postavi znak upozorenja.

Pročitaj još

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *