KATASTROFA! Provokator se opet javio – Serhio Ljulj izneo šta misli o incidentu protiv Partizana

 KATASTROFA! Provokator se opet javio – Serhio Ljulj izneo šta misli o incidentu protiv Partizana

Foto: MN press

Košarkaši Partizana igraju ovog utorka od 20.30 treći meč plej-of serije protiv Real Madrida, a crno-beli u seriji vode sa 2:0. 

Tako, pred ovaj duel oglasio se Serhio Ljulj, koji je izazvao incident u Madridu. On se prvo obratio navijačima na društvenim mrežama, a onda je i dao izjavu koju prenosi španska Marka, a koja se tiče incidenta, ali i onoga što očekuje od trećeg duela.

– To su stvari koje izmiču kontroli i to je bila potpuna katastrofa na sve strane. Nažalost desilo se, ne možemo nazad. Svi su se izvinili, sankcije koje su uvedene se poštuju i to je to. Morate zaboravi što pre i da se ne ponovi, sada samo priča o košarci – rekao je Ljulj ui dodao:

– Da, oslabljeni smo, ne zbog sankcija, već zbog onoga što se desilo. Na kraju ima mnogo tenzije u tim utakmicama, mnogo emocija, oni koji su igrali košarku ili se bavili sportom znaju da je to ponekad veoma teško kontrolisati i nažalost, to se desilo. Ništa ne opravdavam, ali sada to moramo zaboraviti i pokušati da igramo dobru košarku u utorak.

Serhio Ljulj

Ljulj je ponovio da su svi potpuno usresređeni na meč sa Partizanom.

– Ekipa je okrenuta ka utakmici protiv Partizana i mi ćemo pokušati da preokrenemo taj plej-of koji je bio veoma težak za nas. Znamo da neće biti lako, oni igraju kod kuće, pred svojim navijačima, ali mi ćemo se boriti do kraja, to traži ovaj dres i pokušaćemo da odigramo dobru utakmicu, da pobedimo, a ako to uradimo, razmišljamo o četvrtom meču.

Imao je Ljulj i poruku za navijače.

– Da računaju na naš trud i žrtvu i da ćemo dati sve da pokušamo da pobedimo. Dok ne ispadnemo, ne smemo da odustanemo. Pokazali smo to u prethodnim mečevima, da što su stvari teže, više se takmičimo i više karaktera dajemo, a mi ćemo to pokušati da uradimo u utorak.