Katarina Grujić podelila SREĆNE VESTI! Gala proslava prekinuta OVIM POVODOM – Svi prisutni zanemeli!

 Katarina Grujić podelila SREĆNE VESTI! Gala proslava prekinuta OVIM POVODOM – Svi prisutni zanemeli!

Katarina Grujić i Marko Gobeljić nedavno su proslavili prvi rođendan ćerke Katje, a u Novoj godini pevačica je poželela da se porodica proširi. Izgleda da joj je novogodišnja želja već uslišena i da će zvanično dobiti zeta!

Katarinina najbolja drugarica Tamara Milutinović je srpska pop – folk pevačica, učesnica muzičkog takmičenja “Zvezde Granda” i bivša članica nekadašnje grupe Đavolice. Tamara već neko vreme uživa u skladnoj vezi sa fudbalerom Darkom Jevtićem. Iako se retko pojavljuju u javnosti, mediji se trude da ih uhvate zajedno, ali im to teško polazi za rukom jer fudbaler trenutno igra u Rusiji. Budući da pevačica sve više vremena provodi kod dečka, mnogi su se s razlogom pitali da li je poznati sportista taj koji će Tamaru odvesti do oltara. 

Na profilu društvene mreže pevačice Katarine Grujić osvanuli su storiji sa proslave rođendana fudbalera. Proslava se odvijala u ukusno sređenom prostoru sa prijatnom muzikom i mnogobrojnim prijateljima mladog para. Među jednim od poslednjih snimaka se može videti i Darko koji je kleknuo i zaprosio lepu Tamaru! 

Tamara Milutinović, Darko
Foto: Instagram Printscreen/katarinagrujic.doll

– Moja sestra, moj prijatelj, moja duša! Zaslužila si ovakvog čoveka pored sebe! Volim vas! Čestitam – napisala je pevačica presrećna što udaje najbolju prijateljicu.