KARLEUŠINA ŠTIĆENICA SE REMONTOVALA! Napustila Zvezde Granda zbog SVAĐE, pa dala 6.500 evra na ESTETSKE OPERACIJE

 KARLEUŠINA ŠTIĆENICA SE REMONTOVALA! Napustila Zvezde Granda zbog SVAĐE, pa dala 6.500 evra na ESTETSKE OPERACIJE

Foto: Youtube Printscreen/Zvezde Granda/Srbija Danas

Bivša Zvezda Granda Anastasija Ićurup, koja je napustila takmičenje zbog svađe s žirijem odlučila je da poradi na svom izgledu, pa je “uradila” nos i grudi.

Pevačica je nedavno odradila dve estetske intervencije, operisala je nos i stavila silikone u grudi. Novi nos je platila 3.000 evra, dok je za povećanje grudi dala nešto više – 3.500 evra. Anastasija je ranije uradila i usne.

Podsetimo, Ićurupova rešila je da odustane od daljeg takmičenja zbog uvreda koje joj je uputio žiri na račun odevanja. Naime, Anastasija i kadidatkinja sa kojom je bila u duelu obukle su provokativne odevne kombinacije koje se nisu dopale nekima od članova žirija, a posebno ne Ani Bekuti, koja je rekla da joj se “povraća” od ovakvih stajlinga.

– Ovo što vi radite, pogotovo ti Đorđe što ih teraš da se ovako oblače. Ovo je neprimerno, degutantno, odvratno i ja ću se isprovraćati sad – samo je deo onoga što je rekla Bekuta, a sa njom se složio kolega Dragan Stojković Bosanac, dok je Snežana Đurišić takođe dodala da su se obukle vulgarno. Njen mentor Jelena Karleuša, jedina je stala u njenu odbranu. 

Anastasija Ićurup
Foto: Youtube Printscreen/Zvezde Granda

– Najbolju i najinteresantniju boju glasa ima Anastasija u čitavom takmičenju. Sigurna sam da će ona napraviti veliki karijeru, prvo zato što je strašna pevačica, a onda i zato što je strašna riba, a ima samo 19 godina. Ona je potpisala ugovor sa “Grandom” i za nju nema zime – rekla je Jelena Karleuša i dodala:

– Svako ko je potpisao ugovor sa “Grandom” je u dobrim rukama. Kad je reč o Anastasiji i o svim mojim kandidatima “Zvezda Granda”, mogu da računaju na moju podršku – istakla je JK svojevremeno (pogledajte klikom OVDE).

Jelena Karleuša
Foto: Srbija Danas

Podsećanja radi, Karleuša je zbog isključenja Ićurupove iz takmičenja u prošloj sezoni gorko plakala (detaljnije OVDE).

– Tvrdim da ste vi devojci, koja jedina može da bude zvezda, vi ste joj isekli krila na najgluplji mogući način – vikala je JK tada na kolege iz žirija.

Anastasija je trenutno u vezi sa popularnim reperom Reljom Despotovićem Seksijem iz grupe Crni Cerak.