Karleuša, Viki i Ceca IMAJU SVOJE FIRME, ali nisu jedine na estradi: Jedna je morala da je ZATVORI

 Karleuša, Viki i Ceca IMAJU SVOJE FIRME, ali nisu jedine na estradi: Jedna je morala da je ZATVORI

Zvezde naše estrade, osim što se bave pevanjem, imaju i svoje firme putem kojih plasiraju svoje pesme, ali i razne druge poslove.

Ništa tu nije čudno, s obzirom na to da je svako od njih na neki način preduzetnik, ali ono što jeste pomalo smešno je to kakve su nazive davali svojim firmama.

Karleuša, Viki, Ceca

Keboni

Dragan Kojić Keba je nedavno zvanično otišao u penziju, ali pevač je i te kako i dalje radno aktivan, a svoja poslovanja reguliše putem svoje firme, kojoj je dao hit ime – Keboni.

Dragan Kojić Keba

Brojanica

Ana Bekuta je rešila da svoju firmu nazove po svom velikom hitu “Brojanica”, Ona je i direktorka i vlasnica firme, a koristi je u promotivne svrhe.

Ana- Bekuta

Ceca music

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović je davnih dana otvorila firmu za muzičku produkciju, a nazvala ju je po sebi –  “Ceca music”. 

Ceca-Ražnatović

SM Music

Ni Saša Matić, kao i njegova koleginica Ceca, nije bio previše inspirisan kada je svojoj firmi davao ime, pa ona kratko nosi naziv “SM Music”.

sasa-matic

JK Entertainment

Jelena Karleuša je svojoj firmi dala naziv “JK Entertainment”. Kako je navedeno u privrednom registru, njena kompanija se bavi stvaralačkim, umetničkim, zabavnim i izvođačkim delatnostima.

Jelena-Karleuša

Neda Bravo

Ime firme Nede Ukraden je simpatično kao i Kebino. Njena firma nosi naziv “Neda Bravo”, što izgleda kao da pevačica hvali samu sebe. Njena delatnost je izvođačka umetnost i Neda je direktor.

Međutim, pevačica je tokom pandemije koronavirusa morala da privremeno ugasi firmu, zbog finansijskih gubitaka koji su tada zadesili muzičare.

Neda-Ukraden

Residence hills

Da Viki Miljković ima firmu za prodaju nekretnina znaju i vrapci na grani. Biznis je započela sa svojim suprugom Tašketom, a firma im se zove “Residence hills”, piše Nova. Slogan firme naše pevačice je “Od ugovora do komfora”.

Viki-Miljković