KARLEUŠA U STRAHU ZBOG PRIČE O PANTERU U APATINU: Uputila HITAN APEL pokrajinskom sekretarijatu

 KARLEUŠA U STRAHU ZBOG PRIČE O PANTERU U APATINU: Uputila HITAN APEL pokrajinskom sekretarijatu

Foto: Youtube printscreen/Zvezde Granda – Shutterstock

Pevačica Jelena Karleuša oglasila se povodom slučaja odbeglog pantera koji je viđen u okolini Apatina. Dok traje potraga za njim, pevačica apeluje da se životinja pri hvatanju ne ubije ili na bilo koji način povredi.

– Obraćam se pokrajinskom sekretarijatu koje je papir izdalo. Potrudite se da lovci ubice koje kontaktirate ovim papirom, ni na jedan način ne povrede crnog pantera, kao što besomučno ubijaju druge divlje životinje po Srbiji. Ponoviću, panter ne sme da se ubije, jer postoje drugi načini u normalnim zemljama sem ubijanja životinja. Vi kao država morate da angažujete stručna lica koja će životinju privremeno uspavati i preneti na sigurno. Ne pijane ubice iz zabave – poručila je Karleuša.

Foto: Instagram printscreen/karleustar

– Na papiru koje je izdala pokrajinska vlada i poslala nekakvim lovačkim udruženjima, nisam pročitala zahtev da se crni panter ne ubije, niti sam pročitala plan i uputstvo kako životinju privremeno uspavati. Prema tome pokrajinska vlada je praktično izdala nagog za ubijanje crnog pantera – dodala je Karleuša. 

Foto: Instagram printscreen/karleusastar

– Budu li lovci ubili crnog pantera koji prestravljen luta po okolini Apatina, poslaćemo užasnu poruku svetu, da smo nestručni, nesposobni, da smo divljaci i da znamo samo da ubijemo. Crni panter, do sada nije ugrozio čak ni kokošku, sugurno je umoran, uplašen i gladan. Nađite stručna lica koja će životinju privremeno uspavati i preneti na sigurno mesto – zaključila je Karleuša. 

Foto: Instagram printscreen/karleusastar