KARLEUŠA NIJE DOŠLA NA LAĆINU SAHRANU: Jelena je sve zaprepastila, evo šta je radila za vreme pokopa!

 KARLEUŠA NIJE DOŠLA NA LAĆINU SAHRANU: Jelena je sve zaprepastila, evo šta je radila za vreme pokopa!

Foto: Srbija Danas/Milana Pavković

Milan Laća Radulović (36) sahranjen je danas na Novom groblju, a večno će počivati pored majke Marine Tucaković i brata Miloša Radulovića. 

Veliki broj pripadnika domaće estrade pati zbog Laćinog tragičnog i preranog odlaska sa ovog sveta, a veći deo je došao danas na groblje kako bi se poslednji put oprostilo od pokojnika. 

Ipak, iako se očekivalo da će Jelena Karleuša među prvima stići da isprati sina svoje prijateljice na večni počinak, ona se na sahrani uopšte nije pojavila! Jelena i Laća se jesu sukobili, i to nedavno, zbog pesama koje je on pisao za nju i tvrdio da mu nije platila, ali su sukob vrlo brzo izgladili, te je Jelena kada je Laća preminuo objavila prepisku u kojoj joj se on izvinjava, a ona mu oprašta na izrečenim optužbama.

Upravo zbog ovog pomirenja, ali i prijateljstva koje je Jelena decenijama negovala sa njegovom majkom Marinom, svi su očekivali da će se diva danas pojaviti na groblju. 

Do toga nije došlo iz za sada nepoznatih razloga, ali bi se reklo da Jelena nije imala previše obaveza u trenutku kada su njenog prijatelja spuštali u zemlju, budući da je u momentima objavila stori na Instagramu!

Jelena Karleuša
Foto: Instagram printscreen/karleusastar


Ona je podsetila svoje fanove na novogodišnji nastup, dok o Milanu Raduloviću Laći nije rekla ni reč. Ipak, Karleuša nije jedina koja se danas nije pojavila na sahrani. Pored njenog, očekivao se i dolazak Svetlane Ražnatović Cece, kao i Ane Nikolić, ali se nijedna pevačica nije pojavila na poslednjem ispraćaju prijatelja.