“KARLEUŠA JE INTELIGENTA DAMA!” Glumci oduševljeni Jelenom! Evo ko je obožava, a sa kim RATUJE pevačica

 “KARLEUŠA JE INTELIGENTA DAMA!” Glumci oduševljeni Jelenom! Evo ko je obožava, a sa kim RATUJE pevačica

Jelena Karleuša poznata domaćoj javnoj sceni kao “mala od skandala” nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a sve češće o njoj sa epitetima govore proslavljeni glumci, no tu su i oni koji nemaju tako dobro mišljenje o ovoj popularnoj pevačici.

Prošle godine Rade Šerbedžija istakao je da je oduševljen Karleušom, a obrazložio je i zašto je to tako.

Jelena Karleuša

 Obožavam ovu, kako se ona zove, Karleušu… – počeo je Šerbedžija, a onda je naveo i razloge za to.

– Šarmirala me je svojom pameti, inteligencijom, šašavošću, potpuno sjajno lice – dodao je Rade svojevremeno.

Rade Šerbedžija

Nedavno je sve zatekla informacija o sastanku glumca Lazara Ristovskog i popularne pevačice (detaljnije OVDE), a ovaj umetnik takođe nije se ustručavao da pohvali JK.

– Slučajni susret i prijatan razgovor sa ženom, istinskim superstarom. S damom koja ima otvoren um i oštar jezik. Ona i Basara su potrebni svakom društvu jer su ogledalo koje ne laže i ne ulepšava. I pritom su vrlo duhoviti – rekao je Ristovski za domaće medije.

Lazar Ristovksi

Proslavljena glumica Eva Ras, takođe, pričala je u više navrata i te kako pozitivno o Jeleni.

Ne da mi je slična, nego je jedna od retkih koja ide glavom kroz zid kao i ja. Nije ni meni ni njoj lako. Nas dve smo takve, provociramo ljude našim karakterima. Karleuša je ista kao ja, samo što je, za razliku od mene, lepa i mlada – istakla je Eva Ras svojevremeno o pevačici.

Eva Ras

Pre sedam godina glumica Nina Janković i Jelena Karleuša učestvovale su u jednom projektu kojim su podržale jednu domaću kreatorku, a tom prilikom mlada glumica je iznela svoje mišljenje o pevačici:

Znam neke Jelenine pesme. Iskreno, sviđa mi se njen stil, ali nekad mi je preterano za moj ukus – rekla je tada Nina.

Međutim, pored odnosa uvažavanja koji pevačica gradi sa pojedinim glumcima, posotoje i oni sa kojima nije u dobrom odnosu.

Nina Janković

Jelena je nedavno za medije iznela svoj stav o domaćim glumcima.

Glumci su… Tako se ponašaju… Glumci nisu viša bića, viša kasta, rasa, u odnosu na pevače, muzičare, ali se ponašaju tako. Kao da su nobles u odnosu na plebs. Kao jedna viša vrsta koja prezire popularnost, šoubiznis. A mora neko da im otvori oči da su oni u istom poslu kao ja, moje kolege iz muzičke branše, da rade za publicitet, za novac, rade na popularnost – počela je Jelena, pa dodala:

 I to gnušanje od popularnosti, to me posebno nervira, to strašno foliranje. Kao, hoćeš da budeš popularan glumac, ali ne želiš da budeš popularan. To je baš fuj. Pa čekaj, kako da budeš poznat i uspešan ako nisi popularan? Jedno s drugim mora da ide. Tako da, to gledanje s visine svih nas iz muzičkog posla… A generalno su krivi pevači koji sebe ne cene dovoljno, koji se između sebe pljuju, napadaju, ne drže se zajedno, dok glumci to malo kulturnije rade, pa ispada da su oni aristokratija, a mi da smo neki lučki radnici da jeftinom zabavom zabave narod – jasna je bila Karleuša.

Jelena Karleuša

Podsećanja radi, JK je u nekoliko navrata javno prozivala glumce Miloša Bikovića i Vuka Kostića, koji podržavaju lov, što je pevačici kao velikom zaštitniku životinja zasmetalo (detaljnije OVDE).

Takođe, pevačica se nije libila da prozove glumicu Slobodu Mićalović zbog načina oblačenja i to je činila nekoliko puta, a ona joj nije ostala dužna:

‘Gospođa u boji’ kaže da se tako ne dolazi na reviju! No, dobro je! Ne bi valjalo da joj se dopada kako sam se obukla. Bojim se da bih tu već bila u problemu – istakla je Sloboda svojevremeno.

Sloboda Mićalović