KARLEUŠA I DUŠKO TOŠIĆ SNIMLJENI ZAJEDNO! Da li ovaj video govori sve o njihovom odnosu i braku?

 KARLEUŠA I DUŠKO TOŠIĆ SNIMLJENI ZAJEDNO! Da li ovaj video govori sve o njihovom odnosu i braku?

Foto: Srbija Danas

Jelena Karleuša i Duško Tošić venčali su se pre 13 godina, a iz njihove ljubavi rodile su se ćerke Atina i Nika. Karleuša je na venčanju bila u sedmom mesecu trudnoće i nosila je Atinu, a drugo stanje je nije sprečilo da taj dan živi bajku. 

– Oduvek sam sanjala o predivnom, romantičnom venčanju, pa je i bilo očekivano da moja svadba bude kao iz najlepših Diznijevih bajki – govorila je tada Jelena.

Godinu dana kasnije na ovaj svet Jelena je donela i drugu ćerku, Niku, a potom su počeli da se dešavaju razni skandali koji su ih pratili, pa je par prestao da se pojavljuje zajedno u javnosti. 

Duško Tošić i Jelena Karleuša
Foto: Srbija Danas

Zapravo, njihov poslednji zajednički snimak, barem od onih dostupnih javnosti, nastao je pre pune četiri godine…

Jelenu i Duška uhvatila je ekipa emisije “Paparaco lova”, svega nekoliko nedelja nakon smrti Jelenine majke Divne. Kako se na snimku vidi, svi su u crnini, a Karleuša je tada bila ošišana na kratko. Jelena nije skidala kapuljaču, a sa njom na snimku su Duško i tetka Danijela. 

@eminentan Sta vi mislite o ovomo braku? Zaprati za nastavak za jos skandala#fyp #fypシ #viral #foryoupage #jelenakarleusa #duskotosic ♬ original sound – eminentan

Ovaj snimak je sada počeo da kruži društvenim mrežama, a navodi se da je ovo zaista njihov poslednji zajednički snimak. 

Podsetimo, Jelena je u junu prošle godine najavila da se razvodi od Duška, a kasnije je otkrila da je htela samo da ga iznervira i naljuti jer su se posvađali. Ipak, činjenica je da se supružnici više ne prate na društvenim mrežama, niti objavljuju zajedničke fotografije ili snimke. Neretko se dešava da i jedno i drugo objave da su na nekom putovanju sa ćerkama, ali na tim objavama nikada nema ovog drugog supružnika.