KARLEUŠA DOBILA ZABRANU NA PINKU DAVNE 2014. GODINE – Ovo je razlog sukoba sa čelnicima ružičaste televizije

 KARLEUŠA DOBILA ZABRANU NA PINKU DAVNE 2014. GODINE – Ovo je razlog sukoba sa čelnicima ružičaste televizije

Pored nekadašnje zabrane na televiziji RTS, pevačica Jelena Karleuša je do danas bila nepoželjna i na televiziji Pink.

Spekulisalo se dugo o tome da li je zaista došlo do zabrane ili ne, a ona je u jednom trenutku potvrdila kako je sve tačno.

Karleuša se godinama nije pojavljivala na ružičastoj televiziji, pre par godina je imala “izlet” gde se pojavila u Ami G Show-u… ali nakon toga je ponovo nismo gledali na pomenutoj televiziji.

– Moj povratak tamo se neće desiti skoro zato što ja ne praštam onima koji zabranjuju muziku i pevače, bez razloga i iz ličnih pobuda. To se ne prašta – rekla je oštro Karleuša jednom prilikom.

Međutim, na iznenađenje svih. Već par dana se na Pinku vrti reklama gde se najavljuje Jelenino gostovanje u emisiji Hit Tvit.Foto:

Podsetimo, JK je na društvenoj mreži pre par godina napisala sledeće:

– Mojim dosadašnjim prijateljima Željku i Milici Mitrović napisala sam SMS: “Da li kao vaša drugarica Ceca treba da vas tipujem za otmicu kriminalcima i organizujem vam neki gepek, da bi me poštovali? Njoj je taj recept izgleda upalio!” Nisu mi odgovorili. Ali ja im svima želim svu sreću. Ono zbog čega ovo pišem je nešto što me je učinilo veoma ponosnom. U momentu kada sam pomislila da sam sama, narod me je u tome demantovao! – napisala je, između ostalog, pevačica tada, a da li je došlo do pomirenja, pa je Karleuša ponovo “dozvoljena” na ružičastoj televiziji, ostaje da ispratimo.