KARAMBOL U BELOJ KUĆI ZBOG ALEKSANDRE! Otkrili njenog udvarača, ON uleteo u sred emisije, došlo do PREKIDA PROGRAMA

 KARAMBOL U BELOJ KUĆI ZBOG ALEKSANDRE! Otkrili njenog udvarača, ON uleteo u sred emisije, došlo do PREKIDA PROGRAMA

Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official

Voditelj Filip Car je u današnjem izdanju emisije “Delegati” ugostio i Nenada Lazića Necu, sa kojim je analizirao situacije u Beloj kući.

Neca je otkrio svog brata Pecu kao udvarača Aleksandre Nikolić, a zatim je Lepi Mića uleteo u studio u sred emisije te je došlo do kratkog prekida programa.

Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official

– Ovo mi je danas bila najomiljenija tvoja emisija, želim da te pohvalim. Sviđa mi se i kad je komična, ali i ovo malo ozbiljnije – rekao je Neca.

– Nekako je tenzija u kući. Hteo sam da popričam na temu tebe i tvog brata, čuo sam da ste imali neku svađu jer se Peca zaljubio u Aleksandru, pa si se ti naljutio na njega? – pitao je Car.

– Desila se rasprava, ali ne jer se on zaljubio u Aleksandru, nego ne mogu da mu objasnim neke stvari. Normalno je da neko ima simpatiju, to ti je transparentno rekao. Peca, za razliku od mene, nije u rijaliti modu, ja jesam, volim da komentarišem. On nije taj tip. On ovde živi normalno. E sad ja hoću da se on probudi i pokaže svoje mogućnosti. Ali razumem ga, i ja sam prvi put bio pogubljen, pravio sam gluposti. Krivo mi je, on je previše to sa Aleksandrom shvatio lično, kao neko veliko prijateljstvo, ja sam mu rekao da to ne mora da bude tako. Evo, dok je Zorica se svađala sa Zvezdanom, ona se nešto, a Zorica joj je bila najbliža – rekao je Neca.

Aleksandra Nikolić, Nenad Lazić Neca
Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official

– Mi smo imali našu priču, odjednom su došli Zorica i Zvezdan, pa je tako ispalo – dodao je Filip.

– Ali i sam znaš, ovde prijatelji za 15 minuta postanu neprijatelji, ljubavnici isto. Peca nije zaljubljen u Aleksandru, ali mu je postala draga. On ima mušku sujetu, on najbolje zna šta misli, ne želi da mu neko soli pamet, zato je nastala ta rasprava. Ja svom bratu želim najbolje uvek. Onda dođe Miljan, baci foru, njega to iskompleksira. Ljudi ovde ne cene iskrenost. Peca kad je pričao sa tobom je bio iskren. Lepog Miću hvata demencija, treba da se vrati u kolosek – pričao je Neca.

U tom trenutku Lepi Mića je uleteo u studio u sred emisije te je došlo do kratkog prekida programa.

– Uvedite nekog dečka da ga izj*be – ubacio se Lepi Mića.

Nenad Lazić Neca, Lepi Mića
Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official

– Mića treba da ide u rijaliti penziju, Mikica može da zauzme njegovo mesto. Eto, Mića mi je najnegativniji napolju. Nekad je podržavao jedno, danas drugo. Podseća me na dekicu iz serije – dodao je Lazić.

Kako je sve izgledalo pogledajte na snimku ispod: 

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija “Zadruga”, možete ih pronaći na OVOM linku.